Szerintetek megéri egész hétvégés jegyet venni a Forma 1-re, azért, hogy bemehessek a boxutcába?
Eddig nagyon elszánt voltam, csak többen is írták, hogy egyáltalán nem biztos, hogy kaphatok autogramot a kedvenc pilótámtól. Szerintetek megéri? És mennyi rá az esély, hogy találkozhatok velük, és esetleg képet is kérhetünk?
Segítsetek légyszi!:)
nem éri meg. az egy k*****tt autóverseny. nem azért mennek oda, hogy kisgyerekeknek autogrammozzanak, hanem versenyezni.
Ha lenne eszed, kiderítenéd hol szállnak meg, és a hotelnél levadászod.
de nem értem, ha a versenyt leszarod, minek akarsz a pilótáktól autogrammot?
Nem kell egész hétvégéset venni.
Pénteki, szombati vagy vasárnapai jeggyel is belehet menni a csütörtöki boxutca látogatásra.
Első! Honnan veszed, hogy lesz*rom a versenyt?? Egyáltalán nem ezt mondtam...csak, hogy ezért vegyek-e egész hétvégéset, vagy akkor csak sima vasárnapit. És azt honnan derítsem ki, hogy hol szállnak meg?
Második! Ez komoly? Az nagyon jó lenne!!!:) Akkor ha veszek csak egy vasárnapi állójegyet és megyek csütörtökön akkor beengednek?
Köszi a válaszokat!
Csütörtökön a boxutca látogatás idején az összes pilótának kötelező autogrammot osztani a pályán. Sajnos nincs meghatározva hogy milyen sorrendben mennek ki autogrammot osztani, emiatt nem biztos h a kedvenc pilótád autogrammjával térhetsz haza, de lehet esélyed cserére is.
Tavaly én nem mentem autogramm osztásra csak a boxutcában álltam, de Webbertől így is sikerült kapnom, mert ő ott is kijött, de kinnt voltak még pl a Ferrari pilóták is.
Ha bármelyik napra érvényes jegyed van bemehetsz a boxutca látogatásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!