Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Futásnál mit célszerűbb...

Futásnál mit célszerűbb nézni, amikor betervezzük? Az időt, vagy a távolságot?

Figyelt kérdés
Hogyha mondjuk elindulok futni, akkor úgy induljak el, hogy futok egy (mondjuk) 10 kilómétert vagy futok 1 órát?

2014. jún. 21. 11:35
 1/4 Lőrincz Iza válasza:
Szerintem inkább a km, mert nem az a legfontosabb, hogy 1 órát végigsprintelj. Hanem, hogy feszegesd a saját határaidat, hogy mennyit bírsz, akár kocogva.:)
2014. jún. 21. 12:47
 2/4 anonim ***** válasza:
Én a távot nézem. Mert vannak céljaim amit szeretnék megvallósítani és ehez kell tudnom mennyit futok távolságban.
2014. jún. 21. 14:06
 3/4 anonim ***** válasza:

attól függ, ha pl konkrét céllal futsz, pl, hogy megkerülöd a velencei tavat, akkor szerintem a távot nézzük, ha csak kimész a szabadba, hogy futok egy picit, akkor az időt...

De csak akkor van értelem erről beszélni, ha tudsz megszakítás nélkül folyamatosan futni.

2014. jún. 21. 14:38
 4/4 anonim válasza:
En is ugy gondolom mint az elozo. Egy bevezet edzesterv utan, amit akar a netrol is le lehet tolteni erdemes tavban merni. Eloszor 30 percig kocogni, es aztan latod, hogy a 30 perc alatt mar 4 kort meg tudsz tenni, nem csak 3at vagy 2t. Na utana van ertelme szerintem tavot celnak kituzni.
2014. jún. 22. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!