Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Egy 9kg-os egykezes súlyzóval...

Egy 9kg-os egykezes súlyzóval minden nap 5x10 karhajlitást csinálok. Mennyi idő kell ahoz, hogy szép nagy izmaim legyenek?

Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy egy hét alatt nem lesz nagy változás
2010. jan. 3. 19:54
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
És 17 éves leszek
2010. jan. 3. 21:13
 12/18 anonim válasza:
Mint írtam az imént, irány a konditerem. Lehet edzőtársakat keresni, és egymást támogatva haladni, menni, menni előre. :)
2010. jan. 3. 21:34
 13/18 A kérdező kommentje:
Akkor megfogadom a tanácsokat, irány a konditerem:D
2010. jan. 3. 21:43
 14/18 anonim válasza:
Biztos vagyok benne, hogy jól fogod magad érezni, és ha szorgalmasan csinálod meglesz az eredménye. Az csak másodlagos, hogy egy konditeremben lehet építeni kapcsolatokat a krémmel... :) Ami a te korodban különösen fontos.
2010. jan. 3. 21:47
 15/18 anonim ***** válasza:
Ahhoz, hogy szép nagy izmaid legyenek állandóan kell növeljed a súlyokat. Ha mindig ugyanannyival csinálsz, akkor egy idő után már nem fogsz nőni.
2010. jan. 4. 09:00
 16/18 anonim ***** válasza:
ha olyan izmokra gondolsz mint a testépítőknek van vagy csak mondjuk taylor lautnernek akkor soha, ilyen kis súlyoktól csak kis mennyiségű izom fejlődik és az izmoknak is kell pihenő idő ha minden nap csinálod akkor túledzett leszel és nem fogsz fejlődni!
2010. jan. 4. 14:42
 17/18 A kérdező kommentje:

testépítőst akarok:D

akkor megyek konditerembe, és nem itthon fogok szarakodni

2010. jan. 4. 18:29
 18/18 anonim válasza:

Ne menj konditerembe és kész.

Én jártam nagyon sokáig.Pont ilyen patkányokat gyárt,mint akik ideírtak :)

Szerencsére nekem megmaradt a személyiségem,de 90%-ban ilyen gyökereket kreál a konditerem:D

Vállald fel magad,és kész.

Nekem pl nem a testemmel volt gondom,de mindenki mindenért csak ugat.Üsd le őket és menj tovább

2013. márc. 23. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!