Állóképesség nulláról? Bármi javaslat?
Szégyen, de az utóbbi években gyakorlatilag kimaradt a mozgás az életemből. Ennek köszönhetően a kondim teljesen nulla, felérek a harmadikra, és lihegek, ezen szeretnék változtatni. Gondoltam itt a nyár, elkezdek megint futni - viszont egy szerencsétlen kis baleset miatt megsérült a bokám, és nem nagyon terhelhetem még egy pár hétig.
Milyen módon lehetne valami fejlődést elérni? Amíg ilyen gyatra állapotban vagyok, a konditermet se erőltetném, mert csak kinevettetném magam és elmenne a kedvem az egésztől, ahogy magamat ismerem. Szóval elsősorban valami itthoni módszer érdekelne, ha létezik - vagy inkább várjak pár hetet, már úgyis mindegy alapon és menjek futni? :(
Huszonéves nő vagyok, 40 kiló vasággyal kategória, átlagos étrenddel (szóval különösebben se izom, se zsír). Egyéb célom igazából nincs a dologgal egyelőre, tényleg csak az állóképességemet szeretném növelni.
Köszönöm előre is annak, aki megpróbál segíteni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!