Ebben a topikban mindenki 1) keni vágja a biokémiát vagy csak tőmondatos törvényszerűségeket tudtok 2) mindenki személyiedző aki csak úgy osztogatja az edzésterveket?
1) Többen is biokémiával kapcsolatos területen szereztek végzettséget vagy tanulnak.
2) Aki edzéstervet ír, annak aki akar, ír egyet.
3) Erre való ez az egész oldal, hogy az emberek kérdeznek, aki meg akar, válaszol. Ki van emelve regisztrációnál, hogy nem szakemberek, hanem akárki átlagember írogathat ide. Mégis mi a fityfenét vársz??? Mire föl vagy felháborodva??
Bocsánat, nem akartam felháborodást kelteni csak megfogalmazódott bennem ez a kérdés.
Köszönom a válaszokat.
Nem kenem-vágom a biokémiát, de a sporthoz szükséges pár alapvető élettani dologgal szerintem tisztában vagyok. Ez nevetségesen kevés tudás amúgy egy biokémikushoz képest, de talán pont ezért van tele a tökünk néha az állatságoktól, és a lusta kérdezőktől.
Nem vagyok személyi edző sem, de pár év edzés után azért ki tud alakulni némi személyes tapasztalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!