2 km futás? A többi lent.
Most kezdtem el futni. 2-2.5 km-t tudok/szoktam futni, egyenlőre hetente egyszer. Egészség, fittentartás és fenék/comb formálás miatt.
Elég ennyit futnom? Ciki-e ennyiket futni, mondjuk a többi futó szemében?
Ha fejlődést alarok elérni, hogyan csináljam?
1,2 köszi!
2. Min. 30 perc, és guggolást is csinálok.
Annyit fuss, amennyit tudsz és nem foglalkozz másokkal. Úgy is egyre többet fogsz majd bírni. Mások sem 10 km-ekkel kezdték el.
Szerintem inkább a gyakorisággal van gond, heti egy alkalom nagyon kevés. Lehetne minden másnap, vagy heti 3x. Így fejlődni is egyszerűbb lesz.
Amennyiben csak fogyni akarsz és feszesedni akkor csak fuss
A kilométerszám megfelelő de futhatsz többször is egy héten amennyiben csak futsz
Amennyiben kerekebb feneket szeretnél akkor viszont a guggolás a megfelelő gyakorlat, a futás csak feszesit és zsirt éget de attól kerekebb nem lesz a feneked
A futás közbeni vizivást én a magam részéről nem tartom jó dolognak, én futás előtt iszom háromnegyed órával legfeljebb és futás után, közben soha
ha heti többször fogsz futni egyszer, akkor még ezt érdemes lehet követni:
lassan, de folyamatos gyakorlás mellett majd jönnek az eredmények, ahogy test hozzászokik a terheléshez.
arra figyelj, amit feljebb írtak, mindig legyen egy futó napra egy pihenő nap, azon a pihenőnapon ha saját súlyos vagy súlyzós edzést akarsz csinálni, akkor csak olyat csinálj, ami a lábat nem terheli, mert ha te alapból csak futni szeretnél, és kiegészítésként súlyzózni is, akkor figyelj a regenerációra, ami láb súlyzós edzése esetén 72-96 óra, ha kemény súlyzós edzés volt.
ezért inkább felső testre csináld csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!