Miért hitetik el a kövérekkel, hogy ők szépek és jól néznek ki úgy, ahogy?
Jó tudom,van akinek ez a típus jön be,de attól még nem egészséges ha valaki túlsúlyos.
Ösztönözni kellene őket,nem pedig elhitetni velük,hogy ez így rendben van.
Pont egy kampányvideó kapcsán, ami arról szólt, hogy szülés után megváltozik a test, de te fogadd el, mert gyönyörű vagy, na szóval egy ilyen videó kapcsán kerültem konfliktusba pár kövérrel. A videóban striás, hájas, lógóhasú nőket mutatnak babákkal a kezükben. Erről eszembe jutott, hogy édesanyám szülés után edzett (meg előtte is), hogy visszanyerje az alakját és én nagyon büszke vagyok rá, hogy nem takarózott a szüléssel.
Megértem, hogy vannak dolgok, amiken nem tudunk változtatni (stria), de a felszedett kilóktól szerintem önmagunkért és a férjünkért is jó megszabadulni.
Ezért akkora támadást kaptam, lekövérfóbiáztak, letámadtak. Persze minden egyes kommentben bizonygatták aztán, hogy de ők milyen boldogok amúgy. Miért is háborodtak fel? Mert leírtam, hogy az anyukám pl. edzett és a genetikára hivatkozva ők vérig sértődtek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!