Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Elmúlik majd ahogy növök?

Elmúlik majd ahogy növök?

Figyelt kérdés
15 éves fiú vagyok, kb. 170 centi és 65 kiló. És egy pici "mellem" van ami zavar azért. Az érdekelne, hogy ez a növéssel is gondolom, hogy lemegy. De milyen gyakorlatokkal lehet eltüntetni? És ez normális alkatnak viszonyul a súlyom és magasságomhoz viszonyítva?

2014. febr. 27. 16:16
 1/5 anonim ***** válasza:
semmilyen gyakorlattal nem lehet eltüntetni ahhoz, hogy eltűnjön étrendet kell változtatni.
2014. febr. 27. 18:00
 2/5 A kérdező kommentje:
és növéssel, nem?
2014. febr. 27. 18:24
 3/5 anonim ***** válasza:
szerinted ha még úgy el is tűnne varázs ütésre akkor nem híznád vissza ha ugyanúgy nem figyelsz a rendes étkezésre mint most?
2014. febr. 27. 18:36
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem azt mondom, hogy akkora mint egy nőé és ezt lehet úgy érteni ahogy akarja. És azt étkezésemmel szerintem nincs olyan eget vető probléma már. Azt olvastam, kamasz korban sokaknál megduzzadnak valamennyire a mellek, ám ez is ideiglenes állapot.
2014. febr. 27. 22:29
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem hülyének kell nézni, hanem olyannak akit érdekel mások véleménye is.
2014. febr. 27. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!