Jó gyakorlat kismértékű fogyásra?
Szeretném kicsit erősíteni a hasizmomat, 165 cm körül vagyok, 40-45 kg súlyú, lány. szóval nem tervezek diétát, mert igazából cseppet sem vagyok kövér, de hasamon kevés az izom. rendszeresen sportolok, futok hegyen, biciklizem, sokat gyalogok (szóval a lábam viszonylag izmos), szoktam húzódzkodni, néha nyújtani, ugrókötelezni, még hulahoppozni is, csak sajna nem mindig megy rendszeresen, az érettségi sok időt elvesz.
Tudnátok még hatékony gyakorlatokat mondani, amivel kicsit formába hozhatom magam? otthon végezhető gyakorlatokra lenne szükségem.
előre is köszönöm
el kéne dönteni, hogy izmosodni akarsz, vagy fogyni.
Gyakorlat nincs fogyásra, mert nincs helyi zsírégetés. Teljes testre irányuló erősítő edzés, aerob edzés, és diéta viszont van.
Ha izmosodni akarsz (ami 45 kilósan jobb cél, mint fogyni), akkor viszont kalóriaplusz kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!