Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan fogjak neki? Ez így jó?

Hogyan fogjak neki? Ez így jó?

Figyelt kérdés

Szeretnék lefogyni és izmosodni. Most vagyok 56 kg és minimum 48 szeretnék lenni, de már az 50-nek is örülnék. Azt gondoltam 2 hónap alatt amíg a suli el nem kezdődik menne. Így sikerülne? :

Reggeli: 2 szelet kenyér valamivel megkenve, zöldségek

Tízórai: alma vagy valamilyen gyümölcs

Ebéd: tojásrántotta paprikával

Uzsonna: egy banán

Vacsora: amit anyukám főz, de figyelek hogy ne legyen nagyon zsíros

ez egy mintaétrend nem minden nap ezt enném + sportolnék minden nap 1-1,5 órát. Mondjuk görkori, bicaj, ugrálókötél esetleg elkezdem mellé az insanityt. Így menni fog?

2014. jún. 5. 16:26
 1/4 anonim ***** válasza:

Hány évesnek tetszik lenni? És milyen magasnak?

A futás a barátod, és abból nem is kell minden nap, továbbá nem is kell 1 órát, elég 35-45 perc.

A vacsora és az ebéd legyen felcserélve, valamint a gyümölcsös megoldást fejeljük még meg valami aprósággal, hogy ne hogy éhen vesződj.

2014. jún. 5. 16:30
 2/4 anonim ***** válasza:
Fogyni és izmosodni nem tudsz egyszerre. Fogyni szálkásító diétával és mozgással tudsz. Egyébként az az 56 kg nem sok, biztos hogy fogynod kell?
2014. jún. 5. 16:34
 3/4 A kérdező kommentje:
14/L, 167 és köszi a segítséget :)
2014. jún. 5. 16:34
 4/4 A kérdező kommentje:
#2 igen én úgy érezném jól magam, meg nekem nem az izomból van több úgy érzem
2014. jún. 5. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!