Futás! Hogyan fogjak hozzá? Sürgős, alkalmasságin 2kmt kell lefutnom, kb 8perc alatt!
májusban 2 kmt kell lefutnom max 8 perc alatt. tavaly 12 perc alatt ment,úgy hogy majd kikoptem a tudom. még most szeretnék elkezdeni edzeni rá. valami tipp? elég gyenge az állóképességem.
177cm, 73kg vagyok és 17L
soha ne fuss minden nap, ha csak ez az edzésed, és semmi más akkor heti 3 alkalom bőven elég
a láb a legnagyobb izom, ha nem hagyod pihenni, megbosszulja, hidd el.
az aki azt mondja h fuss minden nap mert így meg úgy jó, hülyeséget beszél.
nem kell sok idő az ilyennek,és tönkremegy az ín, izület-és kötőszövet a testében.
elég nagy baj, akkor lehet csak heti kettő alkalom kellene,
ha nem jól forr össze akkor ne erőltesd de ezt dokival beszéld meg hiszen azok nagyon jól tudják h mi van,ne háziorvossal mert sok esetben nem mond rá semmit ha van rá lové menj el sportorvoshoz az megmondja mit csinálj.
azért ne erőltesd túl mert van ilyen h fáradásos törés, egészséges embernél is előfordul, aki nagyon túledzi pl a lábát, a csont izület és izomrendszer nem regenerálódik és pl egy kisebb elesésnél is eltörhet, de ehhez évek kellenek de kialakulhat ilyen is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!