Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » FUTÁSSAL KOMOLYAN foglalkozók...

FUTÁSSAL KOMOLYAN foglalkozók figyelmét kérném!?

Figyelt kérdés
A kérdés nem bonyolult. Milyen futócipőt vegyek? Magával a tevékenységgel egyáltalán nem vagyok kezdő, de elméleti síkon sosem foglalkoztam ezzel. Szoval nem igazán vagyok képben hogy milyen futócipő kéne nekem.. tapasztalatokat várnék konkrét márkákról/típusokról. 30 000 Ft körül akarom megvenni az új futócipőmet(ASICS márkán gondolkodom). ASZFALTRA, legalább 15 km!

2014. jún. 2. 16:48
 1/4 anonim ***** válasza:

semmiképen sem konkrét márkát vagy típust kell venni. tisztában kell vele lenni, hogy pronáló, szupináló vagy normál lábtípusod van e, tisztázni kell magaddal, hogy milyen terepviszonyok közt fogsz futni, és ezeknek az adatoknak az ismeretében választhatsz magadnak egy neked, a te lábadhoz megfelelő cipőt.

Ha megveszed a legújabb nike cipőt mert az menő, zsír, király, és pont kijön a 30ezredből, azzal meg is teszed, az első lépést az ízületeid szétcseszése felé...

[link]

2014. jún. 2. 16:52
 2/4 A kérdező kommentje:
szupináló... a többi mind le van írva.. nemtudom mi nem világos -,-
2014. jún. 2. 17:03
 3/4 anonim ***** válasza:
helyetted nem tudunk elmenni cipőboltba, nem tudunk helyetted kipróbálni több cipőt, nem tudjuk kitalálni mi a kényelmes neked, mi nem az...
2014. jún. 2. 17:22
 4/4 A kérdező kommentje:
ASICS Gel-Excel szupináló lábtípushoz megfelelő?
2014. jún. 2. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!