Ti hogy gyűritek le a hányingert? Testépítéssel foglalkozók válaszát várnám első sorban. Vicces kedvűek kíméljenek.
Miért, mit eszel és mennyit?
Iszol mellé eleget?
A helyedben még kisebb adagokra bontanám - vagy nagyobb tápértékű dolgokra cserélnék ki egy-két kaját, úgy kevesebb is elég.
6-7 evésre bontsd és használj a húshoz kevés öntetet.
én ezersziget öntetet használtam mikor még gyúrma voltam és azzal simán becsúszott akármennyi csirke hányinger nélkül.
felvágtam a csirkét falatokra és minden falatra 1 csepp öntet.
a savanyúság is segíthet,csalamádé,lila káposzta,olajbogyó,kovászos uborka a hús,meg a rizs mellé.
A fél világ esküszik, hogy a gyömbér mulasztja a hányinger - orvosi bizonyíték nincs rá. Viszont csípős, főleg, ha a port veszed meg - azt teszik a teába is. Egy kávéskanálnyi elég egy csészéhez, de vigyázz, ne igyál belőle sokat, mert izgat.
A másik a sima csipős paprika, ami étvágyat csinál, meg a paprika, hagyma. A curryből is van csipős fajta, a rizshez egy evőkanállal lehet rakni (20 dekához).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!