Hiba az, ha nem foglalkozok az étrenddel? Többi lent.
"Wade bátyó behálózott"
azaz a profi sportszakértő marketingcsapat hazugságokkal jól kimosta az agyadat :D Mondjuk ilyen korban vevő az ember a marha underground dolgokra, amitől többnek érezheti magát az átlagnál, pont ugyanez játszódik le az ezotéria rovatban, ahol a kisgyerekek eltitkolt holdi űrhajókról meg egyéb összeesküvéselméletről osztják az észt.
Azért elmondom, hogy ez a könyv a gyűlölet propagandájára épít, a 80-90%-át kapásból ki lehetne dobni a kukába, mert csak rizsa. Nem létezik Paul Wade, nem igaz a sztori, azok meg pláne nem igazak, amiket a kondisokról mond (összeesküvés-elmélet, nahát, nem ismerős téma?) Tanulj inkább normális természettudományokat (kémia, fizika, biológia, matematika), és akkor rájössz, hogy miért ostobaság egy mondatban említeni, a "port, injekciót, varázsitalt".
Régebben én is olvastam mind 2 könyvet.
Először kipróbáltam az edzést, minimális erőnövekedés volt, látszani nem látszott semmi.
Na aztán jöhetett a II.részben leírt étrend, aminek köszönhetően elkezdett csökkenni a tömegem. De valami nem volt rendbe, hisz a pocak maradt, erő nulla.
Röviden, tapasztalatból tudom hogy a fegyencedzés egy szarság, bemesélte, hogy csak az a jó, a táplálékkiegészítők az ördög vegyszerei...stb...stb...
3hete elkezdtem súlyokkal edzeni normális edzés tervel és étrenddel, amikor kezdtem üres rúd(20kg kb.) + 2x2,5kgval nyomtam, most már nyugodt lélekkel rakom rá a 2x10-15kgt.
Szemmel látható az eredmény. A tömeg maradt, a zsír megy le(heti 3x kardio is van). Valamint nem használtam idáig táplálékkiegészítőt utóbbi edzés után ittam egy fehérjeturmixot, és élek :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!