Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Írnátok nekem szálkasításhoz...

Írnátok nekem szálkasításhoz étrendet?

Figyelt kérdés

Illetve arra lennék kiváncsi ti miket esztek. Kezd egy kicsit egysíkúvá válni az étkezésem és párdolgban újítanék.gyakorlatilag salátát eszek grillezetthusival. Meg tojást minden formában. A problémám csak az, hogy tejtermékeket nem ehetek, mert szoptatok még és teljes tejmentes diétán vagyok. Idáig is sok zöldséget ettem a szülés előtt is meg amí kinemderült a fiam tejérzékenysége, csak addig túrót sajtokat és egyébb tejtermékeket is ettem. Mivel lehetne egy kicsit változatosabbá tenni az étrendemet?

Tudnátok nekem ebbe segíteni? Nem sok de van némi fölösleg a hasamon attól szeretnék megszabadulni ezért szállkásítok. Igaziból ami dietaként tartok, hogy nem nasizok, és nem iszok édes üdítőket + mozgok. Természetesen orvossal erről konzultáltam, mielőtt elkeztem volna.

Köszönöm szépen.

2014. máj. 30. 12:12
 1/3 anonim ***** válasza:

[link]

tejterméket ne azért ne fogyassz, mert szoptatsz, hanem mert méreg.

Én általában ezeket az alapanyagokat eszem:

zöldség:

Brokkoli, sárgarépa, kígyóuborka, savanyúuborka, paradicsom, paprika, saláta, káposzta, kelbimbó, paraj, spárga,

Hús:

Hal(kárász, pisztráng, harcsa, csuka, keszeg) amit éppen fogok, de pontyot soha, az ganyé ízű...

borjú, marha, csirke, nyuszi, pulyka,

valamint köles, hajdina, zab

2014. máj. 30. 14:15
 2/3 A kérdező kommentje:
Pici fiam tejérzékeny azért nem eszem. Bár még hiánytik rendesen. Egy hónapja hagytam el még csak. Miért méreg? Te a calciumot, hogy pótolod?
2014. máj. 30. 15:04
 3/3 anonim ***** válasza:
2014. máj. 30. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!