Írnátok nekem szálkasításhoz étrendet?
Illetve arra lennék kiváncsi ti miket esztek. Kezd egy kicsit egysíkúvá válni az étkezésem és párdolgban újítanék.gyakorlatilag salátát eszek grillezetthusival. Meg tojást minden formában. A problémám csak az, hogy tejtermékeket nem ehetek, mert szoptatok még és teljes tejmentes diétán vagyok. Idáig is sok zöldséget ettem a szülés előtt is meg amí kinemderült a fiam tejérzékenysége, csak addig túrót sajtokat és egyébb tejtermékeket is ettem. Mivel lehetne egy kicsit változatosabbá tenni az étrendemet?
Tudnátok nekem ebbe segíteni? Nem sok de van némi fölösleg a hasamon attól szeretnék megszabadulni ezért szállkásítok. Igaziból ami dietaként tartok, hogy nem nasizok, és nem iszok édes üdítőket + mozgok. Természetesen orvossal erről konzultáltam, mielőtt elkeztem volna.
Köszönöm szépen.
tejterméket ne azért ne fogyassz, mert szoptatsz, hanem mert méreg.
Én általában ezeket az alapanyagokat eszem:
zöldség:
Brokkoli, sárgarépa, kígyóuborka, savanyúuborka, paradicsom, paprika, saláta, káposzta, kelbimbó, paraj, spárga,
Hús:
Hal(kárász, pisztráng, harcsa, csuka, keszeg) amit éppen fogok, de pontyot soha, az ganyé ízű...
borjú, marha, csirke, nyuszi, pulyka,
valamint köles, hajdina, zab
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!