Mit sportoljak?
Már nagyon régóta keresgélek és gondolkozok rajta, de nem találtam eddig még semmi olyat, ami megfelelne, pedig nagyon fontos, mert szeretnék elkezdeni sportolni (több okból is).
Olyat szeretnék űzni,
- ami jó móka, érdekes
- amitől fogyok
- ami nem túl drága.
Az sem hátrány, ha ügyesebbé/erősebbé tesz.
Az olyanok, hogy futás, biciklizés, torna, kondizás stb. ki vannak lőve, mert nekem nagyon unalmasak. Rendes sportot szeretnék, edzésekre járni.
a futás és a biciklizés, csak akkor unalmasak, ha te azzá teszed őket... hidd el a kukoricásban versenyfutás a bátyáddal póló nélkül az egyik legszórakoztatóbb dolog a világon, vagy bringával betámadni egy olyan helyet, ahol még azelőtt nem jártál, és a látnivaló miatt menni, nem pedig azért, hogy magad elé bámulva körözz a lábaiddal...
Minden sport unalmas, ha te unalmassá teszed...
A táncot kipróbálnám, de nem az igazi, csak olyan "ha nem találok olyat amit tényleg igazán szeretnék". És nem tudom, hogy fogynék-e tőle.
Második válaszoló:
Igen, az igaz, de a helyen, ahol lakom, nincs semmi szép, és sajnos nincs is lehetőségem, hogy ilyen élvezetessé tehessem a futást vagy biciklizést
A másik állításoddal nem teljesen értek egyet, persze tisztában vagyok azzal, hogy egészségesen kell táplálkozni, de a sport is lényeges. Ráadásul ez a dolog emberfüggő.
Nem változott a véleményem, számomra unalmas, semmiféle kaland nem történik velem közben. :D
Azóta sem jutottam semmire.
A lovaglást és a rögbit ajánlom figyelmedbe.
A lovaglást és a lóval való kapcsolatot egyszerűen nem tudod megunni, ha ráérzel az ízére.. A legjobb és legszebb sport a számomra, bár nem feltétlen csak a sport kategóriába sorolnám, ezt érezni kell és érteni.
A rögbi pedig akárkinek elérhető, nem kell külön alkat, érvényesülhetsz 40, de 140 kg-mal is. Egy fantasztikus csapatjáték, nem utolsó sorban rengeteget izmosodsz, és hatalmas élmény.
A gördeszkázás tetszik, de nem mint sport, csak mint hobbi/szabadidős elfoglaltság.
Még mindig nincs semmi, tehát még mindig várom a válaszokat. :D
A lovaglás is tetszik, de az több szempontból nem jó számomra most.
A rögbi nem tetszik.
Azért köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!