Mit sportoljak?
Figyelt kérdés
158 cm és 60 kg vagyok. Max. öt kilót szeretnék leadni, de nem tudom, mit mozogjak. Nem akarok edzőterembe menni, inkább otthon kezdenék magammal valamit. Van tanácsotok?2014. ápr. 12. 13:34
1/5 anonim válasza:
Az otthoni mozgásban mondjuk akkor nem sok lehetőség rejlik. Én mondanám, hogy ugorj rá egy mászókára és akkor tolj Street workoutot, ha gyenge vagy, kezdd el a fegyencedzést, mellé meg egyél rendes kaját, ne kapitalizált hamburget.
Szerintem az ilyen Rubintréka aerobikot felejtsd el, mert lehet, hogy fogysz tőle, de erősebb nem leszel. Annak meg mi értelme?
2/5 ShapeShifter válasza:
Annyi minden van. Fogyni kb mindennel lehet, mert mozgás közben kalóriát égetsz el. Biciklizés, labdajátékok, ugrálókötél, futás, saját testsúlyos edzés...
3/5 anonim válasza:
Csomó olyan DVD van amin 30-40 perces erősítő, zsírégető vagy bármilyen feladatok vannak... Sztem az olyanokat nyugodtan kipróbálhatod, mert otthon kényelmesen elvégezhető
4/5 anonim válasza:
Menny el futni vagy tùrázni, biciglizni. A futás jol erôsíti a lábad.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, sokat segítettetek!
2014. ápr. 14. 20:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!