Mit sportoljak?
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok, 164 cm és 44 kg. Szeretnék rendszeresen sportolni valamit, ami megerősít és izmosít. Nem szeretnék drága sportot űzni. Régebben kézilabdáztam, de ahhoz már valószínűleg túlkoros vagyok. Olyan sportot szeretnék elkezdeni amiben még van időm eredményeket elérni. Egész jó az állóképességem, kitartó is vagyok, viszont rosszul alszom és sokat fáj a hátam (és a tartásom sem kifogástalan) és a lábam. Ha tudtok budapesti sportegyesületeket, azokat is örömmel fogadom! Köszönöm a válaszokat előre is és további szép napot! :)2014. márc. 6. 20:04
1/1 hosszúhajú válasza:
a sport mellet, amit majd írok előbb kéne, vagy mellette gyógytorna szerintem a hátad miatt. kb ennyi idősen kb ennyi kiló voltam és ugyanúgy sokat fájt a hátam. elmentem háziorvoshoz, és röntgenre küldött, mert azt mondta, azok a tinédzserek akik, magasak vékonyak és hirtelen nőttek és plusz sokat fáj a hátuk, azoknál valószínű lehet egy Schauerman kor. ez azt jelenti, hogy túl puhák a csigolyák. Semmi gyógyszer, semmi műtét - nyugi, csak sz@r, a fájdalomra meg gyógytorna. Kérj beutalót háziorvostól - ez csak egy tipp, ne aggódj, de mivel ugyanilyen súllyal ugyanilyen magassággal, és ugyanilyen panasszal éltem akkoriban - nem tartom kizártnak. nekem emiatt nem javasolt sem a sok állómunka, sem a cipekedés, sem a sok ülőmunka, sem a nagyon magassarkú. a tartáshibádat is okozhatja, menj el a házidokihoz! - mondd el ezt neki. és sport? gerinckímélő sport, kevés hajolgatás - ha valóban ez van, de szerintem csak ezek után keress sportot, ha ezt kizárta. lehet mellélőttem, azért megírhatod privibe, hátha nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!