Mit sportoljak?
Figyelt kérdés
Júliusig szeretnék jobb alakot. Nem izmosat hanem vékonyabbat. Utána izmosítani. 14 éves lány vagyok, nem vagyok kövér csak kicsit vastag a combom meg a hasam alsó részét kéne ledolgozni. Ez ugye 2-3 hónap lenne. Minden nap futok 1,5 - 1 km-et. Vagy ez nem elég? Esetleg akinek sikerült mit csinált? Nagyon fontos lenne, aki ért is hozzá, segítene nekem összeállítani? Köszönöm2014. ápr. 8. 16:12
1/1 anonim válasza:
ha csak fogyni akarsz és nem izmosodni, akkor kardio kell. vagyis a futás az nagyon jó, biciklizés de a neten is körülnézhetsz, rengeteg kardio edzést találsz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!