Szeretnék minden nap mozogni, de hogyan küzdhetném le az izom fáradtságomat?
Van lehetőségem bicikli, futás, kajak, úszás és falmászásra.
Időm is van minden nap mozogni. eddig hetente 2* edzettem, mert ha ma pl bringáztam, a lábaimból teljesen kiszállt az élet, ha holnap felkelek, és mondjuk lenne kedvem kimenni kajakozni, amihez ugye nagyon nem kell a lábam, akkor sem tudom rászánni magam, mert a lábam fáradtsága kisugárzik a teljes lényemre... van olyan tápkieg, ami a segítségemre lehetne az erőgyűjtésben, feltöltődésben ilyenkor?
Nyugi, nem az a célod, hogy kipurcanj, hanem az, hogy fejlődj!
Annyit mozogj csak, hogy az a fejlődésedet szolgálja.
igazából a 2 cél közül egyik sem igaz rám, nemigen akarok sehová fejlődni, egyszerűen szeretek mozogni és egyszerűen nincs más dolgom. Régen tudtam is, bármit ettem gyorsan regenerálódtam, de mostanában lehet öregszem (32) egyre nehezebben megy. Ne megerőltető 280kmes sprintet képzeljetek el, hanem nyugis rekumbens tekerést egy időmilliomostól... :)
általában nincsenek is ekkora távok, 50-70km-rel meg szoktam elégedni. Holnap is jó idő lesz szívesen lekocsikáznék Velencére kajakozni egyet, persze ez már felejtős, de sajnos nem értek a tápkiegekhez, van annyi féle mindenféle ilyen olyan gyors felszívódású cucc, csak van valami ami segítene rajtam.
A tápkiegekhez én sem értek;)
De valami akkor sem stimmel, nagy izomlázzal nem kéne, hogy legyen kedved edzeni!
Vagy valami nagyon hiányozhat az életedből...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!