Hogy kell bicepszre csinálni a fekvőt? És hogy kell mellizomra?
Figyelt kérdés
2009. dec. 28. 20:23
11/14 anonim válasza:
Pl napi 8x40 fekvőtől miért ne nőne?
12/14 anonim válasza:
Én lefényképezném a felső testemet csak fekvőtámaszt nyomok mert a fekve nyomásnál nem igazán tudok egyen súlyozni de a fekvőt én így nyomom csinálok elsőre 20 at majd csinálok 15 addig míg bírom ha nem bírom 10 ez 15 , 20, 30 percbe teszem bele mostanában a test melletti fekvőt csinálom mert a karomat szoktam előtérbe helyezni de itt is nő a mellizom meg az első vállizmok .
13/14 anonim válasza:
Még annyit elfelejtettem hogy 1-2 perces pihenőt hagy
14/14 anonim válasza:
nemtudom mien fitness edzö a barátod.de fekvötámaszal lehetnövelni a melizmot.suly sem kell hozzá.szüken,vagy szélesen.mindegy(a formázásnál van külömbség).a lábak minél magasabban vannak anál nagyobb a terhelése a karnak s a mellkasnak.szériában változtatni,pl:bordásfal,emeleteságy,stoki. bármi megteszi amin növelni tudod a lábak felrakásának magaságát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!