Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogy kezdjem el?

Hogy kezdjem el?

Figyelt kérdés

Sziasztok! :-)

13 éves vagyok, és régebben kicsit, komolyan nagyon kicsit ducika voltam. 2-3kg felesleg és nagyon nem szerettem magam. Nem tudtam elfogadni. Mára már persze nőttem is és az alakom is formálódott. Mára már max. 1-2kg felesleg van rajtam, de eldöntöttem, hogy mostmár elkezdek a röplabdán kívül is sportolni.

Na szóval, az lenne a kérdésem, hogy hogy kezdjek hozzá? Tudnátok nekem küldeni, esetleg linkelni edzésterveket és tippeket? :-)

Nem fogyni akarok-persze egy kicsit mégis csak-, de viszont izmosodni kellene. A célom, hogy lapos, egy NAGYON KICSIT kockahasam legyen-épphogy csak látszódjanak a kockák-. Mezomorf testalkatom van, ha ez valamit számít esetleg... :-) :-D

Bocsi, ha van helyesírási hiba, csak telefonról vagyok. :-)

13/L

2014. ápr. 24. 16:47
 1/1 anonim ***** válasza:
ha izmosodni akarsz, akkor nézz utána a fegyencedzésnek. Nőknek is jó kis saját testsúlyos edzés. Ha 15-16 lennél, akkor mehetne súlyzós is, de neked még nem kell.
2014. ápr. 24. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!