Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A mellizom erősítés mennyi...

A mellizom erősítés mennyi idő alatt lesz látványos (abb)?

Figyelt kérdés
Azt olvastam hogy a mellizom erősítő gyakorlatok szebbé teszik a mellet mármint úgy kell érteni hogy :a mellek kicsik megemelkednek,szebb formájuk lesz,kicsit nagyobb lesz(vastagabb lesz az izom és ez által)és még mielőtt ,nem vagyok türelmetlen csak úgy érdekességből kérdezem,tehát kérdésem az lenne hogy ez igaz vagy sem (+még a fenti kérdés) :)
2014. ápr. 14. 07:20
 1/4 anonim ***** válasza:

Igen,egy kicsit feszesebb és szebb lesz.

Olyan hogy külön mellizom erősítés NINCS.

Van normális edzés,teljes testre,jó étrenddel na akkor lesz változas.Par hét alatt.

2014. ápr. 14. 07:46
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi :) tudom hogy nincs csak mellizom erősítés mert vele együtt eddzed akkor a válladat is ... kicsit hülyén fogalmaztam
2014. ápr. 14. 08:02
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem úgy gondoltam.

Csak remélem nem akarod a nők körében mostanában nagyon divatos dolgot követni miszerint kiválaszt egy szerinte gyenge testrészt,arra gyúr mint állat,a többit meg leszrja.:D

2014. ápr. 14. 08:09
 4/4 A kérdező kommentje:
már értem ,de nem csak egy helyre :DD
2014. ápr. 14. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!