Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyi idő mire...

Szerintetek mennyi idő mire jól fogok kinézni, ha most ilyen a testem?

Figyelt kérdés

Múlthéten kezdtem el kondizni, és kockás hasat szeretnék,nem olyan durvát csak,hogy látszódjon kicsit.

Úszni is járok, nyár végére remélem fog valami változás látszani,ha nem is sok.Egyébként, így is kicsi a mellem ,ha edzek akkor el fog fogyni?

[link]

2014. ápr. 7. 08:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Hogy őszinte legyek személy szerint nekem nagyon bejössz így is, szóval nem nagyon kell edzened, de ha szeretnéd akkor csak ilyen sima átmozgató edzéseket csinálhatsz, meg ha kockás hasat szeretnél akkor felüléseket, hasprést stb. A másik kérdésedre válaszolva... sajnos igen, hogy ha edzel akkor fogyni fogsz a melledből is, mivel a mell túlnyomó része zsírból áll és ha edzel akkor zsírt égetsz... Nem semmiért van a testépítő nőknek is szilikon mellük... a sok edzéstől rajtuk is alig van zsír így nincs mellük se szilikon nélkül.
2014. ápr. 7. 21:24
 12/16 anonim ***** válasza:
Megmondanád, hogy mi francot kezd egy nő a kockahassal? Gondolod, hogy a pasiknak az kell? Elárulom, mi kell neki: formás cicik és formás segg. Az előbbiben nem szűkölködsz, meg azt lehet szilkonozni (bár nem létom be, hogy miért jobb a műmell), de a segged is lapos lesz a túlzásba vitt edzéstől, és azzal már nemigen tudsz mit kezdeni.
2014. ápr. 8. 13:41
 13/16 A kérdező kommentje:
nem úgy akarok kinézni mint egy pasi csak legyek kicsit izmos nem olyan kockahasat akarok hogy teljesen kidudorodjon,csak látszódjon kicsit és formásabb legyen a testem,szerintem,ha nem viszem túlzásba szexibb leszek mint így semmilyen alakkal és narancsbőrösen.
2014. ápr. 9. 15:02
 14/16 anonim válasza:
Nagyon sexi
2015. febr. 12. 21:58
 15/16 anonim válasza:

Hát, én beszarok, hogy Te ezeket a melleket kicsiknek mondod. Egyáltalán nem kicsik. Tudod mi a kicsi? Az A-s, meg az AA-s mell. A Tiéd átlagos méretű. És bocsi, de egyet kell értenem az első válaszolóval. Miért írtad ki ezt a kérdést? Biztos vagyok benne, hogy tudod magadról, hogy bomba alakod van, és csak elszomorítod a kevésbé szép lányokat, hogy TE EZZEL a testtel ilyen kérdést írtál ki... Az égegyattaföldön SEMMI változtatnivaló nincs az alakodon, így jó, ahogy van, ha Te jobban érzed magad a kockahastól, hát csinálj minden nap annyi felülést, amennyit csak tudsz, látni fogod a változást már 4-5 nap után. 2 hét alatt pedig simán lehet kockás hasad, de elárulom, hogy a legtöbb pasinak nem jön be a kockahas, ugyanis az nem nőies. De Te tudod. Jól teszed, hogy edzel, folytasd ezt továbbra is.

Bocsi a megkésett válasszal, lehet már nem is aktuális, ha sikerült elérned a célod, tehetnél fel képet arról is.

2015. júl. 11. 18:20
 16/16 anonim válasza:
Vajon létezik olyan nő, aki tényleg komolyan gondolja azt, amit a kérdező leírt?
2016. márc. 20. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!