Szerintetek mennyi idő mire jól fogok kinézni, ha most ilyen a testem?
Múlthéten kezdtem el kondizni, és kockás hasat szeretnék,nem olyan durvát csak,hogy látszódjon kicsit.
Úszni is járok, nyár végére remélem fog valami változás látszani,ha nem is sok.Egyébként, így is kicsi a mellem ,ha edzek akkor el fog fogyni?
Hát, én beszarok, hogy Te ezeket a melleket kicsiknek mondod. Egyáltalán nem kicsik. Tudod mi a kicsi? Az A-s, meg az AA-s mell. A Tiéd átlagos méretű. És bocsi, de egyet kell értenem az első válaszolóval. Miért írtad ki ezt a kérdést? Biztos vagyok benne, hogy tudod magadról, hogy bomba alakod van, és csak elszomorítod a kevésbé szép lányokat, hogy TE EZZEL a testtel ilyen kérdést írtál ki... Az égegyattaföldön SEMMI változtatnivaló nincs az alakodon, így jó, ahogy van, ha Te jobban érzed magad a kockahastól, hát csinálj minden nap annyi felülést, amennyit csak tudsz, látni fogod a változást már 4-5 nap után. 2 hét alatt pedig simán lehet kockás hasad, de elárulom, hogy a legtöbb pasinak nem jön be a kockahas, ugyanis az nem nőies. De Te tudod. Jól teszed, hogy edzel, folytasd ezt továbbra is.
Bocsi a megkésett válasszal, lehet már nem is aktuális, ha sikerült elérned a célod, tehetnél fel képet arról is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!