Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Emberek! SOS segítség kêne A barátnōm azt mondja nézhetne jobban is ki a testem mint most csak egy ilyen 8 kg kéne leadnom. És akkor lehet h hajlandólenne Lefeküdni velem. Hogy lehet leadni a leggyorsabban 8 kg diéta nélkül!?
Figyelt kérdés
Eddig azt mondta h amíg nem teszek semmit a gumi vásárláson kivül addig szó semm lehet róla. Amúgy ō is szūz meg én is2014. febr. 5. 05:36
2/13 anonim válasza:
Sportolj, az amúgy is jót tesz
A barátnődről meg inkább nem mondok semmit
5/13 anonim válasza:
Dehogynem. Diéta nélkül is le lehet adni 8 kg-ot simán.
Neki állsz sportolni bogaram. Futni, edzeni bármi...
Az a buxát meg hagyd ott a fenébe. Hogy nevezheted barátnődnek egy ilyen kijelentés után... Ha nekem valaki nem tetszik nem fogok vele összejönni...
6/13 anonim válasza:
Hmmm... érdekes válaszok. Ha egy nő tesz fel ilyen kérdést, szinte mindenki azt írja, hogy "lusta, kövér disznó, fogyj le", ha meg egy férfi, akkor "hagyd ott ezt a hülye nőt". :D
Vagy teszel valamit a külsődért, sportolsz, diétázol és lefogysz, vagy más nő után nézel.
Nemcsak egy nőtől lehet elvárni, hogy csinos és szép legyen, igenis adjon magára egy férfi is egy kapcsolatban.
7/13 anonim válasza:
Ez egy friss kapcsolat, nem 10 éves házasság. A bánatos f.asznak jöttek össze, ha ennyire nem tetszik az egyik a másiknak?!
9/13 A kérdező kommentje:
Nem erōl van szó csak azt szeretné h 1-2 killót adjak le én meg azt mondtam magamnak hogy akkor csinálom rendesen ha már úgy is :-/ és nem az h nem tetszünk egymássnak... de ki az a Hülye aki egy jó kiadós sexért nem adle 1-2 kg nincs igazam??
2014. febr. 5. 14:39
10/13 anonim válasza:
Nem csak a barátnőd idióta, te is valami hülye lehetsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!