Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyi idő mire...

Szerintetek mennyi idő mire jól fogok kinézni, ha most ilyen a testem?

Figyelt kérdés

Múlthéten kezdtem el kondizni, és kockás hasat szeretnék,nem olyan durvát csak,hogy látszódjon kicsit.

Úszni is járok, nyár végére remélem fog valami változás látszani,ha nem is sok.Egyébként, így is kicsi a mellem ,ha edzek akkor el fog fogyni?

[link]

2014. ápr. 7. 08:15
1 2
 1/16 anonim válasza:
88%
Nah, elkezdődik a heti egonövelés.....
2014. ápr. 7. 08:17
 2/16 anonim válasza:
megnyugodhatsz, hogy melled is fog fogyni. Nem véletlen, hogy a fitnessz csajok többségének implantátuma van. Mivel leviszed a testzsír százalékod, így mindenhonnan le fog menni.
2014. ápr. 7. 08:17
 3/16 anonim válasza:
Tök jó alakod és melleid vannak!Nem tudom miért kell ezzel bármit is csinálni! Ez így jó ahogy van!
2014. ápr. 7. 08:20
 4/16 WheneverYouWant válasza:
Egyelőre gyönyörű a tested. Nem kell semmi intenzív dologba kezdened vagy túlzásba vinned az edzést. Alap edzés nem árt hogy ezt a jelenlegit fenntartsd.
2014. ápr. 7. 08:22
 5/16 A kérdező kommentje:

Azért mert nem akarok átlagos lenni, egyébként narancsbőröm is van szóval mindenképpen fontos ,hogy járjak edzeni.

Nem baj,ha nem lesz mellem amúgy is jövőre szilikont terveztem.

2014. ápr. 7. 08:23
 6/16 anonim válasza:
Már most k'úrni való vagy minek kell fogyni?
2014. ápr. 7. 08:24
 7/16 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon bejössz...
2014. ápr. 7. 08:36
 8/16 anonim válasza:
100%

Csináltass magadnak tőgyeket, ilyen csökevény melleket már régen láttam nőn. Most bűn ronda vagy, igazán rád fér az edzés. De főleg a plasztika. Voltál már a héten szoláriumban? Itt az ideje, hogy elmenj. Tiszta sápadt színed van. A helyedben elgondolkoznék egy zsírleszíváson is. A narancsbőrről már ne is beszéljünk. Remélem van a pasidnak pénze, mert ezt helyrehozni nem lesz olcsó.

Istenem, hogy lehet valaki ilyen torz?!?

Ne haragudj, de én ilyen ótvar külsővel bottal nem piszkálnálak meg.

És a kérdésedre a válasz: szerintem soha nem fogsz jól kinézni. Talán 5-10 év kell, mire azt mondanám, hogy elmegy a kinézeted, de túl sok szenvedés az ára. Jobban jársz, ha beletörődsz az "adottságaidba".

23F

2014. ápr. 7. 09:43
 9/16 Osynho ***** válasza:
A szilikon mellektől és az edzéstől nem leszel átlagos? A világ megérett a pusztulásra.
2014. ápr. 7. 12:14
 10/16 anonim ***** válasza:
anyúúúú mekkora tejes zsacskók!
2014. ápr. 7. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!