Szerintetek mennyi idő mire jól fogok kinézni, ha most ilyen a testem?
Múlthéten kezdtem el kondizni, és kockás hasat szeretnék,nem olyan durvát csak,hogy látszódjon kicsit.
Úszni is járok, nyár végére remélem fog valami változás látszani,ha nem is sok.Egyébként, így is kicsi a mellem ,ha edzek akkor el fog fogyni?
Azért mert nem akarok átlagos lenni, egyébként narancsbőröm is van szóval mindenképpen fontos ,hogy járjak edzeni.
Nem baj,ha nem lesz mellem amúgy is jövőre szilikont terveztem.
Csináltass magadnak tőgyeket, ilyen csökevény melleket már régen láttam nőn. Most bűn ronda vagy, igazán rád fér az edzés. De főleg a plasztika. Voltál már a héten szoláriumban? Itt az ideje, hogy elmenj. Tiszta sápadt színed van. A helyedben elgondolkoznék egy zsírleszíváson is. A narancsbőrről már ne is beszéljünk. Remélem van a pasidnak pénze, mert ezt helyrehozni nem lesz olcsó.
Istenem, hogy lehet valaki ilyen torz?!?
Ne haragudj, de én ilyen ótvar külsővel bottal nem piszkálnálak meg.
És a kérdésedre a válasz: szerintem soha nem fogsz jól kinézni. Talán 5-10 év kell, mire azt mondanám, hogy elmegy a kinézeted, de túl sok szenvedés az ára. Jobban jársz, ha beletörődsz az "adottságaidba".
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!