Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szégyellem a testem a barátom előtt, és nem szívesen meztelenkedem előtte. Hogyan tudnék ezen változtatni?
Nagyjából ilyen az alakom:
Persze... fogyjak le... :) Igyekszem... már -8 kg-nál tartok így is. De még mindig kényelmetlenül érzem magam, pedig a párom sosem jelezte, hogy nem tetszenék neki.
Zavar, hogy még mindig kicsit teltebb vagyok, + van egy kis narancsbőr a popsimon és a combomon.
Aki volt már hasonló helyzetben, hogyan lépet túl a dolgon?
Szeretnék magabiztos, és felszabadult lenni akkor is, ha nem takarja minden porcikám ruha...
20L
nézd azt ,hogy ő szeret téged és élvezi a testedet így ahogy van,ha gond lenne éreznéd!!!
ez jó alak legalább ,végre nem egy csontváz !!!
168/83 voltam...
Akkor eldöntöttem hogy ez így nagyon nem oké...
Nem görcsösen, és koplalással fogyókúrázom, csak elkezdtem odafigyelni magamra. Sikerült is fogynom.
Sajnos megmaradt az a rossz gondolat bennem, hogy csúnya a testem... Ezen szeretnék most változtatni... Csak nem tudom hogy is kezdjek neki.
Amúgy is szégyenlős vagyok, de mióta a kapcsolatom eljutott arra a pontra, hogy szex is van, nehezen tudok igazán felszabadulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!