Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szégyellem a testem a barátom előtt, és nem szívesen meztelenkedem előtte. Hogyan tudnék ezen változtatni?
Nagyjából ilyen az alakom:
Persze... fogyjak le... :) Igyekszem... már -8 kg-nál tartok így is. De még mindig kényelmetlenül érzem magam, pedig a párom sosem jelezte, hogy nem tetszenék neki.
Zavar, hogy még mindig kicsit teltebb vagyok, + van egy kis narancsbőr a popsimon és a combomon.
Aki volt már hasonló helyzetben, hogyan lépet túl a dolgon?
Szeretnék magabiztos, és felszabadult lenni akkor is, ha nem takarja minden porcikám ruha...
20L
163 centi vagyok, 50 kilóval. ha olyan testem lenne, mint neked, hálát adnék az égnek. így olyan semmilyen, lapos szinte mindenütt, alig van mellem, a fenekemről meg ne is beszéljünk. neked gyönyörű, nőies formáid vannak, míg én az anorexiás kifutómodellekre hajazok leginkább, anélkül, hogy bármilyen testképzavarom lenne. inkább örülnél neki, mint szenvednél... :S csak irigykedni tudok. :(
21/L
ha a barátnőm lennél és ebből fogyni szeretnél megtömnélek tőtöttkáposztával
teljesen jó vagy nem zörögnek a csontjaid de nem is vagy cupákos
rendben vagy így szerintem de mindenkinek magával kell elégedettnek lennie
:D
Köszönöm a válaszokat!
Úgy látom a legjobb amit tehetek, ha megbékélek magammal...
Borzasztó önérzetromboló tud lenni mikor nézek egy filmet, vagy lapozok egy újságot, vagy egyszerűen felnézek netre és mást sem látok csak a nagyon vékony lányok mindenhol... Egy idő után el kezd motoszkálni az emberben, hogy valóban ez a normális? Én lógok ki a sorból? Ez jó vagy sem? Pedig tudom, nem vagyok kövér, de van mit fogni rajtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!