Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy ilyen férfit meg lehetne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen férfit meg lehetne változtatni?

Figyelt kérdés

Volt az életében egy lány, aki komolyan szeretett, de a csaj megcsalta. Akkor azt fogadta meg, hogy mivel ő is ezt kapta, ő is csak kihasználni fogja a csajokat. Azóta ritka az olyan periódus, hogy legyen barátnője tovább, mint egy hónap. Ritkán elmegy bulizni, és van egy ismerőse, aki mindig áll a rendelkezésére, hogyha hiánya van.

A helyzet az, hogy nekem évek óta tetszik a srác, és az utóbbi időben úgy érzem, mintha szeretném, de alig ismerem. Szeretnék tőle többet, de nem tudom, hogy meg lehet egy ilyen pasit változtatni?

2014. jan. 2. 13:09
 1/4 Költőnő? ***** válasza:

persze, első (még talán második alkalommal) is elhisszük, h majd pont értünk fog megváltozni...

Van ilyen, csak épp 100ból (ha nem többől) 1.

2014. jan. 2. 13:13
 2/4 Tarnolf ***** válasza:

Az ilyen csalódást nehezen heveri ki az ember, de a srác gyökér volt, hogy ezt az utat választotta...ezzel ugyanolyan, mint a barátnője, aki megcsalta. Csak most talán ártatlan lányokat vesz hülyére, akik talán ugyanígy azt mondják majd, hogy "Hülyére vett? Akkor innentől ezt csinálom én is mindenkivel".

Egyébként megváltoztatni lehet, ha alapból nem ilyen volt, de vért kell izzadni érte és nem szabad abba az álomképbe ringatni magad, hogy 100%-ig bízik benned. Egy ilyen csalódás után nehéz bízni akárkiben is.

2014. jan. 2. 13:29
 3/4 anonim ***** válasza:
52%
Ártatlan lányok nem léteznek. A velejéig romlott mind.
2014. jan. 2. 13:34
 4/4 anonim ***** válasza:
Meg lehet. Én is ilyen voltam. Mégis megváltoztam, (vagy inkább vissza?) mikor a legutóbbi barátnőmmel összejöttem. Barátaim sem hitték el, hogy nincs más csak ő.
2014. jan. 3. 01:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!