Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Meg lehet-e változtatni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg lehet-e változtatni egy magának való, érdeklődést nem mutató férfit és hogyan?

Figyelt kérdés
Lassan 2 éve, hogy próbálkozunk egy normális élettársi kapcsolatot kialakítani. Csak sajnos párom nem társasági ember, nem érdekli igazán a kapcsolat minősége. Olyan, mintha csak arra kellenék, hogy legyen mögötte egy családi háttér, legyen otthona, főzzek-mossak rá. Ha megsértődik vmin akkor nem akarja megbeszélni, inkább duzzog nem szól hozzám. Már többször szakítottunk de mindig visszakönyörgi magát, mondván szeret és nem akar elveszíteni. Anyagi gondjaink nincsenek, de őt elkényeztették engem pedig az életre neveltek. Lehet vhogyan változtatni egy ilyen emberen?
2013. febr. 5. 12:22
 1/6 anonim ***** válasza:

mit csináltok együtt? Azért beszélgettek? Vagy akkor is csöndben van, ha jól érzi magát és akkor is, ha mérges? :)

Apám ilyen, hazamegy munkából, nem lehet szólni hozzá, mert fáradt, kávé kell, kaja elé az asztalra, közben olvas, aztán ha eltelt pár óra, akkor lehet hozzá szólni. Egész nap halálos csönd van, ha anyám takarít, akkor minek mászkál meg ilyenek. Persze ha nem takarít, akkor meg kosz van. Az ilyennek egy barlang kell a civilizációtól távol. Ha a pasidnak bejárónő kell, nem társ, akkor inkább olyat keress, akivel együtt vagy boldog.

2013. febr. 5. 12:28
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem fogod tudni megváltoztatni. Ha így nem tudod elfogadni, lépj tovább! Komolyan. Képzeld el az életeteket egy gyerekkel, nem túl szép jövő!
2013. febr. 5. 12:50
 3/6 anonim ***** válasza:
En siman lecserelnem. Ami mar 2 eve nem megy, azt ne eroltesd.
2013. febr. 5. 14:59
 4/6 anonim ***** válasza:
Egyebkent meg senki sem valtozik meg. Te sem.
2013. febr. 5. 15:00
 5/6 A kérdező kommentje:
Igen, persze szoktunk beszélgetni nincs semmi komoly gond amikor épp nem fáradt és jobb a kedve. De ha vmin megsértődik, olyan feszült hangulat alakul ki hogy egyikünk sem csinál semmit én nem érzem, hogy helyette kellene rendbe hozni a helyzetet ő pedig büszke és nem jönne oda hozzám, hogy beszéljük meg, ne haragudj,...stb. Kb 2 perc alatt elsimíthatná ha venné a fáradságot, de meghagyja nekem mintha csak az én érdekem lenne. Párszor ment helyette de már nem megy.:-(
2013. febr. 5. 18:12
 6/6 anonim ***** válasza:

Ez addig fog menni, amíg te eltűröd. Mindannyiunknak más a tűréshatára. Az enyém kicsi. De én ha szeretek valakit, megyek érte. És ezt elvárom a másiktól.

Az ilyen büszke emberekre mondják, hogy: "A büszke ember marad mindig egyedül."

Csak nehogy nála is így legyen.

2013. febr. 5. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!