Nincs valami edzés, ami segít a növekedésben?
LOL
180 centi már magasnak számít.Nehogy már azt mond,hogy kicsi vagy b+.Én mit mondja,még 170 se vagyok.Úgy fel tudnak idegesíteni az ilyenek...
Elnézést kérek. Nem törpéztem le magam se senkit ,aki alacsonyabb nálam. Nem vagyok megelégedve a magasságommal ,de ez nem értem miért kelt másokban indulatot. Van aki a melleibe meg a szájába rakat lufikat ,mert nem elég nagy .Én semmi féle orvosi/kémiai segítséget nem akarok igénybe venni ,csak valami tornát/edzést ,ami szerintem nem elítélendő. Próbáljunk meg emberi módon a kérdésre válaszolni a továbbiakban.
Köszönöm!
haha,akkor nem csak így vagyok ezzel így. Én is 18 vagyok,kicsit magasabb és vékonyabb :D Én rendesen kondizok 1 éve azóta 64kg-ról 73kg-ra híztam full szálkásan :D A magasságom 182cm amúgy,de így se vagyok túl boldog,minden félét olvasgattam de nem igazán találtam értelmeset,2 hónapog napi 2x 15percet nyújtottam ami segített 1-2cm de ahogy abbahagyod visszaesel mert csak ideiglene nyújtást ad szval.... már-már a növekedési hormonra is gondoltam...nemtom szeretnék én is 185 lenni valahogy :D
Ha tudsz valamit írj privátba :)
5. Teljesen átlagosan nézek ki.
6. Akkor már csak szélesedni fogunk. :)
7. Úgy néz ki sehova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!