Menstruáció alatt kihagyhatom az edzést?
Fogyózom, bár eddig nem sok sikerrel, de ezen a héten egész jól ment mind a táplálkozás, mind a mozgás. Március elejétől kísérletezgetek, nem mondom, egy hónapig tartott, mire mindent megtudtam. Reggeli zabkása, gyümölcs vagy tk kenyér, ilyenkor mehet egy kis szánhidrát, tízórai gyümölcs, ebédre párolt zöldség, brokkoli, csirkemmel, NO RIZS (tömegnövelő, eddig abban a tévhitben éltem, hogy fogyni fogok tőle, ha mindig azt eszem), napi 1-1,5 óra mozgás, estére fehérjeforrás, nagyjából már tudok mindent, már csak jól kell csinálnom.
Hétfőn, kedden szerdán is edzettem, hasra combra, fenékre, viszont szerda este elkezdett fájni a torkom, csütörtökön már csak hasra edzettem, valamiért nem bírtam többet... Péntek(ma) reggel megjött a havim, elég fárasztó és idegileg kimerítő napom volt, ma elég sokat sírtam (személyes okok) és rengeteget gyalogoltam, a torkom szűntelenül fáj, végigcsináltam megint a hasizmot + 32 guggolást, de kínkeservesen, mert nagyon fáj a torkom és fáradt vagyok, nem tudom ebben mekkora szerepet játszik a havim, de holnap abszolut megint nem tudok edzeni, mert nem leszek itthon. Tehát így csütörtök, péntek, szombat nem edzettem, vagyis nem normálisan, ez nagyon nagy baj? Szerintetek képes leszek valaha lefogyni, vagy ilyen gyenge vagyok?
14/L
Ui.: Hány l vizet igyak egy nap? Próbálok 3at, de akkor meg egész nap WC-re szaladgálok, akkor annak mi értelme van, ha csak átszalad rajtam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!