Mennyi idő alatt tudnék lefutni 10 perc alatt 2km-t?
Vannak különböző elméletek.. valakik szerint a mezítláb csillapít a legjobban és van a legegészségesebb, természetes állapotban.
De bevallom ebbe aztán sosem akartam mélyebben belemenni. Biztos jó lesz a futócipő.
Gyere majd el taichizni ha nemzetvédő leszel, nőknek ritkán fekszik az ilyen helyeken oktatott közelharci rendszer.
nekem a rekordom, 100 kilós testsúllyal, 8,5-9 perc volt ha jól emlékszem, bár elég tempósan futottam akkor.
üdv: egy testépítő
azért edzetlenül nem javaslom, mert a szív hihetetlen terhelésnek van kitéve!
Ez az, amire biztos hogy hatalmas, felhőkre kivetített nem a válasz :)
Viszont linkeltem egy viszonylag átlagos írást erről, 2 futós oldalt +1 futás néhány veszélyével foglalkozó cikket.
De utalnék az én igazi álláspontomra: az vitatott, hogy a futás mennyire lehet káros. Az vitathatatlan, hogy a futó nőket lazán megfojtják, erre precedens van.. a nőknek nem futásra kell edzeniük, sokkal komolyabb dolgot érdemelnek mert olyan ügyesek és szépek és szeretnénk hogy ügyesek és szépek is maradjanak. Ezért tenni kell, a futás nem elég ehhez.
Egy nőnek önvédelem kell, qigong gyakorlatok + nyújtás, jóga kellenek, erősítő gyakorlatok kellenek. Ezek hol maradnak a futóknál? Aki meg mindezeket csinálja.. mikor marad ideje futni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!