Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mennyi idő alatt tudnék...

Mennyi idő alatt tudnék lefutni 10 perc alatt 2km-t?

Figyelt kérdés
Kb 0 erőnlétem van. 17 éves vagyok, lány, el szeretném érni, hogy 10 perc alatt le tudjak futni 2km-t. Atlétikapályán tudnék futni. Milyen tempóban kellene haladnom? Hogy kezdjek neki? Körülbelül mennyi idő alatt sikerülhet, ha heti 2x-3x tudnék edzeni?
2014. márc. 26. 20:15
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Vannak különböző elméletek.. valakik szerint a mezítláb csillapít a legjobban és van a legegészségesebb, természetes állapotban.

De bevallom ebbe aztán sosem akartam mélyebben belemenni. Biztos jó lesz a futócipő.

Gyere majd el taichizni ha nemzetvédő leszel, nőknek ritkán fekszik az ilyen helyeken oktatott közelharci rendszer.

2014. márc. 26. 20:57
 12/19 A kérdező kommentje:
Igenis :)
2014. márc. 26. 21:00
 13/19 anonim ***** válasza:

nekem a rekordom, 100 kilós testsúllyal, 8,5-9 perc volt ha jól emlékszem, bár elég tempósan futottam akkor.

üdv: egy testépítő

azért edzetlenül nem javaslom, mert a szív hihetetlen terhelésnek van kitéve!

2014. márc. 26. 21:38
 14/19 anonim ***** válasza:
Minimorris leírnád miért nem jó nőknek a futás?
2014. márc. 26. 21:58
 15/19 anonim ***** válasza:

Ez az, amire biztos hogy hatalmas, felhőkre kivetített nem a válasz :)

Viszont linkeltem egy viszonylag átlagos írást erről, 2 futós oldalt +1 futás néhány veszélyével foglalkozó cikket.

De utalnék az én igazi álláspontomra: az vitatott, hogy a futás mennyire lehet káros. Az vitathatatlan, hogy a futó nőket lazán megfojtják, erre precedens van.. a nőknek nem futásra kell edzeniük, sokkal komolyabb dolgot érdemelnek mert olyan ügyesek és szépek és szeretnénk hogy ügyesek és szépek is maradjanak. Ezért tenni kell, a futás nem elég ehhez.

Egy nőnek önvédelem kell, qigong gyakorlatok + nyújtás, jóga kellenek, erősítő gyakorlatok kellenek. Ezek hol maradnak a futóknál? Aki meg mindezeket csinálja.. mikor marad ideje futni?

2014. márc. 26. 22:05
 16/19 anonim ***** válasza:
Félig csak leírtam.. de a kommersz magyarázat az a tesztoszteron.hu-s cikkben van.
2014. márc. 26. 22:06
 17/19 anonim ***** válasza:
Mivan rendőr leszel? :D Én anno 7 perc alatt futottam de én srác vagyok.
2014. márc. 26. 22:14
 18/19 A kérdező kommentje:
Nyilván te sem 0 fizikum után elsőre futottad -.-
2014. márc. 27. 17:55
 19/19 anonim válasza:
Mi az osztállyal szoktunk és rendészetet tanulok. Most vagyok elsős középiskolában. :) Én 169 cm vagyok és 56,1 kg, 2001-es áprilisi. Szóval...nekünk közepesen kellett és 9,59,54 perc alatt sikerült megállás nélkül! :) És ez még csak egy közepes tempó,ennél csak jobb lesz. :) Sok sikert. Ha kérdésed van akkor írj bátran
2016. febr. 12. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!