15 perc alatt gyors tempóban mekkora távot lehet lefutni?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 18 éves fiú vagyok 65 kilóval. hetente 2szer vagy háromszor 15 percet futok. Nem tudom lemérni mekkora a táv csak azt tudom, hogy jó futó vagyok és a sprint és a normális futás között szoktam teljesíteni. Meg tudnátok saccolni? köszii2011. máj. 3. 15:04
1/10 anonim válasza:
Googleearth a barátod, térképen belövöd, hogy merre futsz, távolságmérővel leméred.
Amúgy a közép és hosszútávfutók úgy 2:30 - 2:40 közt futják az 1000 métereket. Talán a futam közepén lassabban, de nagyon sokáig tartják a tempót. És ez persze a világszínvonal.
Szóval ha 4,5-5 km-t lefutsz, akkor legyél elégedett és növeld a távot!
2/10 anonim válasza:
Ha 5 km-t lefutsz, akkor ne növeld a távot, hanem indulj a junior OB-n, mert edzés nélkül megnyered, szóval genetikai csoda vagy.
3/10 anonim válasza:
Én 15perc alatt 4km-t futok és én is úgy gondolom hogy jól futok :)
4/10 A kérdező kommentje:
google earth nagyon jó ötlet kipróbálom és leírom ha érdekel
2011. máj. 3. 21:14
5/10 A kérdező kommentje:
3800 m körül van én sem vagyok supermen :D
2011. máj. 3. 21:22
8/10 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek!
2011. máj. 4. 08:44
10/10 anonim válasza:
Ahh ez baromi jó.. Én 2700 futok 12 perc alattt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!