Mi a leghatásosabb, mik a tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Rövid idő alatt 10kg-t fogytam (nem fogyókúráztam), és az alakom nem a régi. Leginkább az zavar, hogy a fenekem lapos lett és a fogyás ellenére a belsőcombomból egy dekát nem fogytam.
Az lenne a kérdésem, hogy itthoni edzéssel viszonylag rövid idő alatt tudnék újra kerek feneket csinálni magamnak? :-D
Lehet olyan hatékony és szép végeredmény, mintha konditerembe járnék? Mert azt sajnos nem engedhetem meg magamnak.
És ha igen, akkor milyen gyakorlatokat végezzek itthon? (Már két hete Béres Alexandrázok, utána pedig extra fenék torna)
És jó az, ha minden nap másfél órát tornázok?
Elnézést a sok kérdésért, de nem vagyok jártas a témában. :-)
2014. márc. 25. 08:55
1/1 anonim válasza:
Jobb lenne valami koncentráltabb edzés, mondjuk a fegyencedzés, de otthonra is beruházhatsz néhány súlyra. Hidd el, nagyon megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!