Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Aki ért a szteroidokhoz az...

Aki ért a szteroidokhoz az segítene?

Figyelt kérdés
Kicsit barom voltam, mert nem fordítottam le a Deca dobozán lévő figyelmeztetést, miszerint a decát 25°nál melegebb helységben nem lehet tárolni. Na én most a fiókomban tároltam 5 napig(szobahőmérsékleten) és a benne lévő folyadék jobban kitöltötte az ampullát, eddig csak az ampulla negyedében volt folyadék.Károsodott valamit a szer, hogy nem hűtőben tároltam?
2009. dec. 15. 18:35
 1/8 anonim ***** válasza:
Deca-t szobahőn kell tárolni(15-25°C). Hűteni nem kell. Ha nálatok 40°C van a szobába az nem szobahőmérséklet.
2009. dec. 15. 20:10
 2/8 A kérdező kommentje:
kösz a választ.nem 40°van, rendes szoba hőmérséklet, de nem tudod hogy miért ugrott meg benne a folyadék?
2009. dec. 15. 20:17
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom hány fokon volt előtte tárolva, pontosabban amikor megnézted, de ha melegszik akkor értelemszerűen nő a térfogata.
2009. dec. 15. 22:22
 4/8 anonim ***** válasza:
Aki ennyit sem ért a szteroidokhoz az miért használja?
2009. dec. 16. 19:00
 5/8 anonim válasza:

[URL= *****

töltsétek ezt le..minden levan írva a szteroidokról

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2010. ápr. 30. 00:34
 6/8 anonim válasza:

eza jó link

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2010. ápr. 30. 00:34
 7/8 A kérdező kommentje:
Ez komoly. Kinyomtatom majd, köszi
2010. ápr. 30. 09:57
 8/8 °:Amigo:° ***** válasza:

A NandrolonDecanoate hatóanyag olvadási pontja 33-37 °C

Ez a legalacsonyabb valamennyi szteroidhormon közül (kivéve a Boldenone-t, ami szobahőmérsékleten folyékony)

Tény, hogy érzékeny a hőre....

De ne félj, a Tiedben biztos nem az van, mivel az országban az ÖSSZES Deca hamis ! Csak a gyógyszertári Retabolil megbízható :-)))

A Tesztónak nem árt a hő, a Propionate észter olvadási pontja pl. 119-123 °C

2011. máj. 21. 00:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!