Melyik edzés forma a legalkalmasabb fogyásra/alakformálásra?
Figyelt kérdés
Kalóriát számolok már kb 1 hónapja, odafigyelek mit eszek, mikor, de kemény egy darab kilótól sikerült eddig megszabadulnom, ami számomra nem túl biztató.ma 20:29
1/3 anonim válasza:
Nemed, magasságod, súlyod, életkorod, napi kalóriakereted?
Ezek nélkül még csak tippelni sem lehet, mi a probléma
2/3 anonim válasza:
Egyszerűen elszámolod a kalóriát. Túlbecsülöd, mennyit égetsz és/vagy alábecsülöd, mennyit eszel.
3/3 A kérdező kommentje:
Jaj bocsi!
1: nő vagyok, 175 cm és 75 kg. 32 éves, nemrég szültem második gyermekem.
A YAZIO applikacio szerint a napi megengedett kalória keretem 1642. De a mai napon is fennmaradt 660, és általában kevesebb kalóriát viszek be a megengedettnél egy nap.
2: konyhai mérlegen mérek mindent, saját magam készítem el itthon az ételeket, de akkor valamit másképp kellene csinálnom?
ma 22:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!