Milyen gyakorlat a legalkalmasabb nem nagy, de épp kialakuló úszógumi eltüntetésére? Milyen módszereket ismertek?
Figyelt kérdés
NEM a legegyszerűbb, legkevesebb szenvedéssel járó gyakorlatokra lennék kíváncsi, hanem a leghatásosabbra. Világéletembe piszkafavékony voltam, aztán elkezdtem nőiesedni, egész jó alakom lett, nem olyan vézna, én nagyon örültem neki, de most hogy nem sportolok már rendszeresen (nem volt időm, de ezentúl szakítani fogok), elkezdett úszógumim nőni. Nagyon sokat eszek, összevissza, mondjuk mostanában már kevesebbet, de a rohanós összevissza evés megmaradt... Fogyókúrát nem szeretnék kezdeni, fogyni is szeretnék kicsit, de inkább formálódni, edzeni. Mit ajánlotok? Futásra gondoltam, de nem tudom milyen rendszerességű és milyen tempójú lenne a legalkalmasabb, plusz mellé gyakorlatokat szeretnék csinálni, ami a hasról és a medencéről a felesleget eltávolítja, esetleg combról. Viszont fontos, hogy szeretnék majd erősíteni is, de előbb leadni ezt a kis felesleget, szóval nem nagycombú és úszógumis izomeber, hanem csinos lány szeretnék lenni, ha értitek. Előre is köszi a válaszokat!:)2013. jan. 3. 23:13
1/4 anonim válasza:
uszógumi=magas testzsír,többlet kalória bevitel.
eltüntetése=testzsírszázalék csökkentése,vagyis diéta és aerob.
nagy combú izomember meg?=
2/4 *Glissade* válasza:
Tányér eltolása, és normális étkezés:)
3/4 anonim válasza:
!!! FONTOS! ATTÓL, HOGY NEKIÁLLSZ FELÜLÉSEZGETNI, NEM FOG ELTŰNNI A ZSÍR A HASADRÓL, HELYI ZSÍRÉGETÉS NINCS, ÉS AZ IZOMMUNKA NINCS HATÁSSAL AZ IZOM FELETT LEVŐ ZSÍRRA !!!
az a nagycombú izomember tényleg facepalm, nem tudom miért hiszik a nők, hogy majd olyan könnyen véletlenül némi szaladgálástól majd túl izmosak lesznek (még erős súlyzós edzéssel is sok-sok évig tart, és hormonok nélkül a testépítők halvány közelében sem lesz soha)...
4/4 poiu válasza:
Ez mind igaz. Evés 80%, mozgás 20%.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!