Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Bokasérülés után sportoláskor...

Bokasérülés után sportoláskor a bokastabilizálót zokni alatt vagy felett kell hordani?

Figyelt kérdés

pl. itt zoknira húzták:

[link]

így kényelmesebb talán, de azt hallottam, hogy zokni alatt jobban tartja a bokát

#boka #bokavédő #bokasérülés #bokarögzítő #bokaszalaghúzódás #bokastabilizáló
jan. 17. 21:40
 1/4 anonim ***** válasza:
Ugyan én nem sérülés miatt hordok bokarögzítöt, de én volt hogy zokni felé vettem fel és szintúgy használt. Probáljátok ki ha nagyon nem jó akkor viszont zokni alá.
jan. 17. 22:50
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi, mit sportolsz? Nekem futáshoz, illetve ugrással is járó mozgáshoz kell.
jan. 17. 23:06
 3/4 anonim ***** válasza:

A belinkelt fűzős rögzítőnél annyira húzod meg, amennyire akarod, tehát az alatta lévő zokni rugalmassága lényegében nem befolyásolja a rögzítést.

A gumis rögzítőnél talán jobb a zokni alá venni, mert ha fölötte van, akkor a zokni rugalmassága kevésbé tudja átadni a rögzítést. De azért ez nem nagy különbség, főleg, ha nem vastag zokni.

Úgyhogy szerintem mindegy.

jan. 18. 12:42
 4/4 A kérdező kommentje:

Ezt a fajtát akkor zokni alá jobb venni, ahogy a képen is látszik:

[link]

És ezeket?

[link]

[link]

(nem fűzős)

A Mueller és Actimove jó márkák, vagy tudsz ajánlani mást is?

jan. 18. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!