Otthoni edzésre lányoknak zsírégetésre melyik edzés lenne jó? Schobert Norbi valamelyik? Réka videók inkább erősítenek és formálnak így az kiesik.
Az tudom ,hogy kaja a fontos. Diéta megy így ezzel nem lesz gond.
Csak mivel nem lány vagyok páromnak lenne, így olyan véleményére lennék kíváncsi aki valamelyiket használta vagy akár másik videót otthonra? (Edző terembe nincs idő és pénz eljutni egyenlőre azért kéne otthoni megoldás)
Alacsony inzulinhatású szálkásító táplálkozás. Ez a legjobb lányoknak zsírégetésre.
Edzés otthon, szakértelem nélkül MÉG MINDIG az alap erősítő gyakorlatokból (például a Fegyencedzés programja segítségével) és nyújtásból (akár például a Relax into strech segítségével) áll. Ugribugri, norbitorna az a valódi edzés elbagatelizálása.
Éppenséggel Bodyrock training, Zuzana light illetve néhány edzésvideó a neten szerencsére nem rosszak.
De igazából le kellene menni edzeni, mert az edzés fontos, és meg kell tanulni. Arra van az edző, hogy segítsen a gyakorlatok kivitelezése közben, és pár év alatt megtanulod hogyan épül fel egy edzés, hogyan kell kivitelezni a különböző gyakorlatokat.
Ráadásul edző segítségével, edzésen olyanokat is gyakorolhatsz mint a Jóga, Qigong vagy különböző önvédelmi rendszerek (ideális esetben tényleg szakértő által tartott harcművészet edzés).
Nem szeretnék bele folyni a válaszba egyikőtöknek se.
Ő nem fogja megunni a videot én meg régóta edzek így össze tudtam neki állítani a diétát...
Az ,hogy ő milyen okból nincs ideje lejutni terembe az meg nem ide tartozik ( anyagi,suli,idő, család stb.) mert ha megoldható lenne akkor én segítenék neki lent.
De ezért jött a kérdés ,hogy otthoni video megoldás amíg nem tud lejutni majd. Ezt szeretné ennyi :)
Így erre a kérdésre koncentráljunk vagy nem kell válasz olyantól aki nem tud erre, a többi duma nem érdekel! Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!