Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Norbi videók közül melyik a...

Norbi videók közül melyik a nehezebb, és megfelelnek ezek aerob edzésnek otthonra, amíg hideg van kint?

Figyelt kérdés

Futni jártam, meg biciklizni, heti 4alkalommal, de amíg hideg van, nem akarok menni. tudom, hogy lehet jó sportruhában, de tavaszig akkor is mást szeretnék csinálni. Norbi videók közül ajánlanátok valamit? olyat szeretnék, amihez semmi eszköz nem kell itthon (pénzhiány miatt). egy-egy ilyen norbi edzés mennyire izzaszt le?

20éves vagyok, kb 82kiló, 20%os testzsírral. sportosabb külsőt szeretnék.

2013. jan. 3. 21:08
 1/5 A kérdező kommentje:
illetve ha nem elég komolyak, vagy tudtok ilyeneket, ami keményebb, de semmilyen eszköz nem kell hozzá, akkor várom az ötleteket :D
2013. jan. 3. 21:09
 2/5 Awful11 ***** válasza:
Étrend a legfontosabb, ha az megvan akkor szerintem tavaszig az ugrálókötelezés tökéletes! Azt tudsz venni 500 forintért és eléggé jó otthonra.
2013. jan. 3. 21:33
 3/5 A kérdező kommentje:
sajnos ahhoz nincs hely itthon, nagyon alacsony a plafon, ki meg nem tudok menni
2013. jan. 3. 21:37
 4/5 Awful11 ***** válasza:
Hát akkor otthon nem tudsz szerintem mást csinálni. Otthoni edzésnek még a fegyencedzés a legjobb szerintem megéri kipróbálni! De az ugrálókötelet csinálhatnád az udvarban, vagy a ház előtt nem lesz semmi bajod ha kimész, fázni úgysem fogsz és pulcsiban csinálhatod kb. 20-30 percig és kezdésnek az bőven elég lenne.
2013. jan. 3. 21:41
 5/5 anonim ***** válasza:

A videókkal kapcsolatban annyi a tapasztalatom, hogy még mielőtt a futást elkezdtem volna, nagyobb túlsúllyal kipróbáltam jópárat, de egy óra kocogással nem ér fel egyik sem. Sőt, fél órával sem, még ha nagyon lassú is. :) Igaz, azóta nem "norbiztam".

Talán az intervallum edzésekkel lehetne próbálkozni.

2013. jan. 3. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!