Kocka Has, Felső test. Hogyan kezdjek hozzá?!
Figyelt kérdés
Nem tudom hogyan lássak hozzá...
Magas szinten focizom
Ezen kívűl minimum egy héten 4x elmegyek futni,erről le kell mondanom? 1 hónap múlva kezdődnek a kemény edzések tavaszi szezonra . Addigra a hasamat és egyéb izomzataimat (Vál Mell Kar szeretném fejleszteni nem hiszek semmiféle tömegnövelőben,hagyományos módszerekre lennék kiváncsi előre is köszi =)
2009. dec. 10. 23:16
1/4 anonim válasza:
1hónap alatt sza*t se érsz el, ha komolyan akarsz fejlődni akkor komolyan is kellene elkezdeni
2/4 A kérdező kommentje:
1 hónap mulva nem abbahagyom , hanem még nem tudom mennnyire bírom majd a terhelést az edzések miatt ...
2009. dec. 11. 12:54
3/4 anonim válasza:
Nem tudom akkor, ha van valami közeli konditerem járj be kérj segítséget egy tapasztaltabbtól, és összeraktok 1 edzéstervet , a kidolgozandó izomcsoportjaidhoz
4/4 anonim válasza:
mivel focizol a kis testsúlyra kell törekednek, sok hasazás(lábfelhúzás és felülés) és súlyzós edzések. ne arra törekedj hogy nagy darab legyél hanem arra hogy vékony szálkás, mert abban is ugyanannyi az erő. 1 hónap alatt viszont semmire sem mész, fociedzés mellett kell súlyzós edzéseket tartani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!