Futás után pár napig fáj a combom, mit lehet tenni?
Kb fél éve futok általában rendszeresen heti 2-3 alkalommal 4-5-6 km-t. Van némi túlsúlyom, de már fogyatkozik, köszönhetően a rendszeres mozgásnak. Az elején minden futás után izomlázam volt, fájt mindenem, ez már elmúlt, most már csak azt érzem, hogy a combom elülső részén, térd felett fáj a lábam, mintha izomlázam lenne, de ez legalább két napig majdnem minden hosszabb futás után.
Futás előtt bemelegítek, minden futás után nyújtok.
Mit lehetne tenni még ez ellen?
na, ezt meg kellett gugliznom :)
Igen, térd alatt sosem volt gondom, igyekeztem értelmes cipőt venni, Decathlonban, eladóval rendesen kielemezve 20ezer Ft feletti termék, tehát nem valami nagyon ótvar. Kifejezetten a combom lesz az.
Magnéziumot nem szedek, kellene? Porcerősítőt szedek, már az is elég szép tétel sajnos a családi költségvetésben. Van valami jó ár/érték arányú megoldás?
Érdemi választ nem adhatok, de nekem is fáj a lábam futás után. A sípcsont belső részein, szúró fájdalom. Igazából semmi nem használt rá, sokáig fájt, majd a kígyómérges izomlazító segített kicsit, de futás után elkerülhetetlen volt a fájdalom.
Ez a porcerősítő/magnézium engem is érdekelne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!