Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Bikinivonalon egyre erősödő...

Bikinivonalon egyre erősödő szőr? ( és több is, kifelé a combom fel is kezd már) Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
Sajnos borotválom, mert az epillátortól és a gyantától nagyon kipattogok, és befelé nő as zőr. De nagyon zavar, hogy már sokkal vastagabb részen van szőr..
2013. aug. 11. 22:17
 1/2 anonim ***** válasza:

Én is borotválom már évek óta, de csak egy kicsit erősödött, nem terjedt szét jobban. Lehet, hogy másra ilyen hatással van a borotva, de lehet, hogy egyébként is szőrös lettél volna ezeken a helyeken is idővel.

Azt tudod tenni, hogy kozmetikussal gyantáztatsz (cukorgyantával vagy egyéb kíméletesebb módszerrel), akkor kisebb eséllyel pattogsz ki. Vagy végleges szőrtelenítés ha telik rá. Sajnos csodaszerek nincsenek erre sajnos.

2013. aug. 11. 22:59
 2/2 anonim ***** válasza:
Ez egyénfüggő dolog. Nekem nem lett több a bikinivonalon kívül, de egyik bnőmnek pl. igen. Bár nem tusom számít e vmit, h nekem eleve nagyon sok van kívül, neki meg nem sok volt.
2013. aug. 12. 07:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!