Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Has szőrtelenítése vag kiszőkí...

Has szőrtelenítése vag kiszőkítés?

Figyelt kérdés
Egy ideig borotvával szedtem a szőrt egy csíkban a hasamról. Vannak szálak amik eléggém megerősödtek, főleg a kőldököm körül és aladt. Ha így kezdem el szőkíteni az csúny lesz, vagy először gyengítsek a szálakon? azt hogyab lehetne?

2013. aug. 9. 21:32
 1/3 anonim ***** válasza:
Gyantázást javasolnék, először kozmetikussal, aztán ha meg tudod csinálni akkor akár otthon is.
2013. aug. 9. 21:38
 2/3 anonim ***** válasza:
Én a köldököm körüli pár vastagabb szálat epilátorral vagy szemöldökcsipesszel szedegettem ki. Már alig nő:)
2013. aug. 9. 22:00
 3/3 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló.. Mennyi idő utá kezd el ritkulni és gyengülni? Valamint ez mindenkinél beválik, nem csak egyénfüggő?
2013. aug. 10. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!