Mivel szőrtelenítsem az alkaromat? (lány)
Figyelt kérdés
Most borotválom, csak az a baj gyorsan kinő, kicsit talán erősödik is, de az epillálást nem bírom, lábamon se bírtam, egy egész(!) óra volt egy lábam megcsinálni annyira fájt:S szal ezt feladtam. Gyantával jobb lenne? vagy mi van még, maradjak aborotvánál?2013. jan. 29. 13:39
1/8 anonim válasza:
Én gyantázom:)Borotválni sose szeretném,attól csak megerősödik.15/L
2/8 anonim válasza:
GYANTA!!!! Minden területre, intimre is!
Borotválni nem borotválom az alkarom.. de ha akarnám, akkor gyanta, mert tovább tart!
Meg milyen már, leborotválom, másnapra borostás a kezem... senki se érhetne hozzám kb.. az undorító. Inkább akkor szőkítőpor...
A lábaddal meg menj el kozmetikushoz, magadnak csak rosszabb! Bár én magamnak csinálom és teljesen jó! :)
3/8 A kérdező kommentje:
köszönöm, sajna nekem muszály tenni ellene, mivel barna vagyok, így minenütt nagyon látszik,szőkítővel se mennék sztem sokra:D
2013. jan. 29. 14:27
4/8 anonim válasza:
Nekem feketék a szálak, ezért muszáj gyantáznom :) Számomra ez a legjobb. Epilátor a karomon nagyon fájt, a borotvától meg másnapra már borostás lesz.
5/8 anonim válasza:
nekem is barna, de nem sűrű. szőkítő poroztam, úgy semmi gáz nem volt vele!
6/8 anonim válasza:
gyantától meg esélyes, hogy kipattogsz és az nagyon csúnya..
7/8 anonim válasza:
de nem biztos... kikell próbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!