14 évesen gáz ha szőrös a karom?
Figyelt kérdés
Nyáron nagyon kiszőkül és mivel lebarnulok, azért látszik eléggé. Nem nagyon gáz, ha nem akarom szőrteleníteni? Mert a lábamon is elég szenvedés:S2013. aug. 7. 09:10
1/3 anonim válasza:
Nem, egyáltalán nem gáz! Örülj neki, hogy szőke! Minden lány keze szőrös, aki meg borotválja...hát csak nyugodtan..de én nem borotválom és senkit sem zavar, főleg engem! És a barátomat sem!
3/3 anonim válasza:
Az a lényeg, hogy te jól érezd magad a bőrödben.:) Ha nagyon zavar vagy emiatt feszélyezve érzed magad szőrtelenítsd. De ha engem kérdezel, ne borotváld! Inkább epilátor vagy gyanta a jó választás, persze elég fájdalmas, de előbb utóbb könnyebben kijönnek majd.
Én 12 évesen kezdtem el borotválni a karomat és a lábamat is, de aztán a barátnőim lebeszéltek a karomról, és bár néha (főleg nyáron) még borotváltam, meg kipróbáltam a gyanta csíkot, de igazából mostanáig nem is szőrtelenítettem igazán. Most kezdtem el nem rég újra gyantát használni, csak most rendszeresen, és tényleg jó.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!