Az jó, ha 15 évesen 34-es a karom?
Ezeket a kérdéseket nem értem, ha 25-s lenne akkor valaki fejbelőne, vagy mi? És honnan tudjuk hogy az zsír vagy izom, az sem mindegy hogy mennyire formás, arról ne is beszéljünk hogy mennyi erő van benne.
2013. jún. 10. 17:01
2/15 A kérdező kommentje:
163 centi vagyok és 52 kiló.Elég sovány vagyok.
Még mindig nem érted :)
[link]
[link]
Láthatólag nem a kar mérete számit a képek alapján vagy szerinted az jobb amilyen nagyobb?
Amúgy nekem 37-es a karom 20 vagyok és 85kg. Volt 40 valahányas is, csak sajnos zsírtól :S :D Szerintem a kidolgozottság számit, nem az hogy mekkora ha szarul kajálok és egy keveset még külön bicepszezek is nagyon hamar megnő a térfogata a karomnak.
2013. jún. 10. 17:19
4/15 A kérdező kommentje:
Értem.Nem is akarom,hogy akkora legyen,mint az első képen.:)
Csak szeretném tudni,hogy már elértem e valamit.Tehát az már jó?Vagy még sokat kell gyúrnom?
Tudni kéne honnan indultál. Alapjában neked még huzodzkodni fekvőzni kéne, nem súlyokat emelgetni. Mondjuk alapvetően a testépitést nem nagyon szoktam javasolni senkinek, viszont súlyokkal nagyon sok komplex gyakorlat van ami tényleg hasznos. Gondolj bele ha elmész és meg kell emelni valamit jó eséllyel nem karból fogod, mondjuk hallottam olyat hogy valaki eldőlt motort ami mondjuk 240kg karból simán felállit, de nem ez jellemző az átlag emberre, + ha az a motor meg lenne pakolva és súlyosabb lenne mondjuk 400kg az már lehet neki is sok, miközben megfelelő technikával akár egy 60kg-s csaj is simán visszaállitja.
2013. jún. 10. 17:27
6/15 A kérdező kommentje:
Nem tudom,hogy pontosan honnan.De decemberben kezdtem el gyúrni otthon,egykezes súlyzóval,majd késöbb expanderrel is.Konditerembe csak kb. két hónapja járok.
De egy átlag 15 éveshez képest ez milyennek számít?Ez a méret jónak számít?
Egyszerűbb lenne, ha belinkelnél egy képet a karodról, mert így soha nem fogod megtudni, amire kíváncsi vagy.
Ja és az izmot nem csak karban mérik.
2013. jún. 10. 19:21
Tényleg kép kellene. Szerintem átlagosnak számít, mivel vannak akik már jó pár éve csinálják ennyi idősen is mint te (pl. haveromnak 40-es karja volt 15 évesen 2 év súlyzós edzés+ rendes étkezés és tápkieg használatával, de ismerek olyat is, akinek kb. 20-as karja van, most kezdett el edzeni, kb. 40-45 kg lehet a testsúlya). Én most 16 vagyok, 2 hónapja edzek és 38-as a karom. Zsír az van rajta, de nem túl sok, az erek ha be vagyok durranva akkor simán látszanak...
2013. jún. 10. 20:12
9/15 A kérdező kommentje:
Nekem azt mondták,hogy szálkás.Elég sovány vagyok.Egy pár hónapja,amikor megmértem magam 49 kiló voltam,most elkezdtem gyúrni és 52 vagyok.
Majd megpróbálok felrakni képet.
10/15 A kérdező kommentje:
Kapcsolódó kérdések: