Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Van egy kis fölöslegem a...

Van egy kis fölöslegem a hasamon, de ha behúzom teljesen lapos, szóval csak annyi. A kérdés az hogy igazából diéta nélkül, Insanityvel leadhatom azt?

Figyelt kérdés
Vagy csakis diétával lehet elérni? Egyébként nem eszem sokat, szerintem olyan 1200-1400 kalória körül, normál testalkatom van, vagy akár vékonynak is nevezhetjük, minimális, fejlődő izomzattal. 170 cm vagyok és 55 kiló. Nő. Ja és persze azért figyelek hogy több zöldséget egyek, de a kenyeret, krumplit, rántott húst, néhány cukros dolgokat nem tudom elhagyni.
2014. febr. 15. 18:52
 1/7 anonim ***** válasza:

Ha kalóriadeficitben vagy (többet használsz el mint beviszel) akkor fogyni fogsz,mindegy mit eszel.

A probléma azzal van hogyha vacak kajákat eszel akkor sokkal több izmot fogsz veszíteni.

És lassabban.

2014. febr. 15. 19:32
 2/7 anonim ***** válasza:

diéta nélkül nem fogod tudni leadni,és ott van a kérdésedben a válasz : "de a kenyeret, krumplit, rántott húst, néhány cukros dolgokat nem tudom elhagyni"

ha nagyon zavar a felesleg akkor hagyd el a kenyeret,cukros dolgokat pl husit lehet grillezni vagy kevés olajban is sütni-párolni, a krumpli nem gáz ha főtt és méred az adagokat

és számolj utána pontosan mennyit kalóriát is viszel be szerintem meglepődsz nekem baromi kevésnek tűnik az 1200 :),mindenesetre egy próbát megér :)

2014. febr. 15. 19:53
 3/7 anonim ***** válasza:

ja egyébként állj az egész ajánlom olvasd el a sárga kapszulát ,lehet már hallottál róla,legföljebb ajánlom én is ,igaz testépítőknek íródott de a táplálkozási része mindenkinek szól ,itt van pdf-ben le is töltheted (ingyen)

[link]

2014. febr. 15. 20:01
 4/7 A kérdező kommentje:

Csak nem akarom hogy abból álljon az életem, hogy számolom a kalóriákat, és csirkemellet eszem napi 2xzöldséggel, mert az egészséges. Igen, az. De nem akarom mindennap azt enni. Sem fehérjeturmixokat meg ezeket a szarokat amik finteszőrülteknek van. Szeretem a sportot, azt fogom is csinálni, de nem akarom hogy ha megkívánok egy sütit, azt ne ehessem meg, stb. Kicsit túlzásba viszik sokan ezt a kalóriaszámolást, meg egészséges életmódot.

Régen mondjuk anyámék idejében a normális kaja a húsleves volt, a rántotthús krumplival, a halászlé, vagy a fasírt. Emellett ettek zöldséget, ami saját maguk termeltek, meg gyümölcsöket. Ez a csirkemell mánia nemrég kezdett elterjedni, régen azt kellett enni, ami volt. És kész.

Ma meg megy a kalóriaszámolás, meg a Biotech fehérje vagy mi a tököm, glutamin, ez-az.

Örörkre csak csirkemellet egyek zöldséggel, meg halat salátával és zabpelyhet?? Jó kaják ezek, de nem állandóan.

Egyébként köszi a linket, el is kezdtem olvasni!

2014. febr. 15. 20:21
 5/7 anonim ***** válasza:

nézd,értem amit írsz de azt is vedd figyelembe,hogy sokkal több fizikai munkát és járulékos mozgást végeztek a múltban.

Saját példám az,hogy kocsi,motor helyett ahová csak tudok bicajjal megyek .

Egyébként nem akkora katasztrófa ez az arány 170cm-hez az 55 kg nekem inkább soványnak tűnik,az meg,hogy nőből vagy egyszerűen így vagy genetikailag kódolva,valamennyi zsírszövetnek lenni kell :) (lehet csak túl parázod nem?)

2014. febr. 15. 21:20
 6/7 anonim ***** válasza:
Olvasd el a könyvet,a tudásod (tudatlanságod) alapján eléggé rádfér.
2014. febr. 15. 21:24
 7/7 anonim ***** válasza:

170 centis magassághoz az 55 kg bőven jónak tűnik.

Egyébként ha elkezded az Insanity-t tudsz vele formálódni, de ahhoz, hogy bírd az ilyen intenzív edzést, az 1200 kalória kevés lesz!

2014. márc. 24. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!