Van egy kis fölöslegem a hasamon, de ha behúzom teljesen lapos, szóval csak annyi. A kérdés az hogy igazából diéta nélkül, Insanityvel leadhatom azt?
Ha kalóriadeficitben vagy (többet használsz el mint beviszel) akkor fogyni fogsz,mindegy mit eszel.
A probléma azzal van hogyha vacak kajákat eszel akkor sokkal több izmot fogsz veszíteni.
És lassabban.
diéta nélkül nem fogod tudni leadni,és ott van a kérdésedben a válasz : "de a kenyeret, krumplit, rántott húst, néhány cukros dolgokat nem tudom elhagyni"
ha nagyon zavar a felesleg akkor hagyd el a kenyeret,cukros dolgokat pl husit lehet grillezni vagy kevés olajban is sütni-párolni, a krumpli nem gáz ha főtt és méred az adagokat
és számolj utána pontosan mennyit kalóriát is viszel be szerintem meglepődsz nekem baromi kevésnek tűnik az 1200 :),mindenesetre egy próbát megér :)
ja egyébként állj az egész ajánlom olvasd el a sárga kapszulát ,lehet már hallottál róla,legföljebb ajánlom én is ,igaz testépítőknek íródott de a táplálkozási része mindenkinek szól ,itt van pdf-ben le is töltheted (ingyen)
Csak nem akarom hogy abból álljon az életem, hogy számolom a kalóriákat, és csirkemellet eszem napi 2xzöldséggel, mert az egészséges. Igen, az. De nem akarom mindennap azt enni. Sem fehérjeturmixokat meg ezeket a szarokat amik finteszőrülteknek van. Szeretem a sportot, azt fogom is csinálni, de nem akarom hogy ha megkívánok egy sütit, azt ne ehessem meg, stb. Kicsit túlzásba viszik sokan ezt a kalóriaszámolást, meg egészséges életmódot.
Régen mondjuk anyámék idejében a normális kaja a húsleves volt, a rántotthús krumplival, a halászlé, vagy a fasírt. Emellett ettek zöldséget, ami saját maguk termeltek, meg gyümölcsöket. Ez a csirkemell mánia nemrég kezdett elterjedni, régen azt kellett enni, ami volt. És kész.
Ma meg megy a kalóriaszámolás, meg a Biotech fehérje vagy mi a tököm, glutamin, ez-az.
Örörkre csak csirkemellet egyek zöldséggel, meg halat salátával és zabpelyhet?? Jó kaják ezek, de nem állandóan.
Egyébként köszi a linket, el is kezdtem olvasni!
nézd,értem amit írsz de azt is vedd figyelembe,hogy sokkal több fizikai munkát és járulékos mozgást végeztek a múltban.
Saját példám az,hogy kocsi,motor helyett ahová csak tudok bicajjal megyek .
Egyébként nem akkora katasztrófa ez az arány 170cm-hez az 55 kg nekem inkább soványnak tűnik,az meg,hogy nőből vagy egyszerűen így vagy genetikailag kódolva,valamennyi zsírszövetnek lenni kell :) (lehet csak túl parázod nem?)
170 centis magassághoz az 55 kg bőven jónak tűnik.
Egyébként ha elkezded az Insanity-t tudsz vele formálódni, de ahhoz, hogy bírd az ilyen intenzív edzést, az 1200 kalória kevés lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!