Hogy tudok akkor lefogyni?
Figyelt kérdés
Ugye fogyni csak diétával lehet,nem elég csak csökkenteni az étel mennyiségét. De nekem nincs nagyon lehetőségem diétázni, suliba csak szendvicset vihetek, otthon meg nem fognak csak az én kedvemért külön főzni. Tudna valaki tanácsot adni??2014. febr. 4. 18:47
1/4 anonim válasza:
Te is tudsz főzni, suliba meg viszel csirkét pufi rizzsel vagy tk kenyérrel.
2/4 A kérdező kommentje:
Sajna nemtudok főzni :( meg mire főzhetnék már kész a kaja és azt mondják hogy ne pazaroljam az ételt a hülye diétámra...
2014. febr. 4. 19:57
3/4 kovpet válasza:
Azért relatíve szar kajával és sok mozgással is lehet normál formát elérni. Persze jó kajával jobbat :)
Ha majd egyedül laksz és magadnak főzöl, akkor megoldódik a gondod. Addig is, amennyire tudsz, tégy meg mindent. Pl a cukros üdítőt nem muszáj meginni, ha van is otthon. Ha kávézol vagy teázol, akkor nem muszáj negyed kiló kristálycukrot bele tenni. Stb :)
4/4 A kérdező kommentje:
Szerencsére ilyenekkel nincs gondom csak vizet iszom, nem szeretem az édesem a csokit sem, csipszet meg max évente egyszer eszem.Nálam a nasi az szárított alma,vagy rendes gyümölcsök.
2014. febr. 4. 23:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!